Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAN ZA BORBU
Povratak na članak

Tko je 'čovjek s ulice' koji želi srušiti Angelu Merkel

On nudi promjene: kraj njemačke uloge najvećeg pobornika stroge politike štednje

Komentari 5

AP
ante_pustinjak
10:06 24.02.2017.

Citiram novinara/rku: "I dok ona ima doktorat iz fizike, on je napustio školu prije mature nakon čega se postupno probijao u lokalnoj politici i stigao sve do Bruxellesa." Pametnom i razumnom dosta!

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:38 24.02.2017.

"Covjek s ulice" ako je "ulica" Euro parlament, inace bivsi predsjednik EU tzv. parlamenta se usudjuje na demokratskim izborima pobjediti Angelu Merkel voljom njemackih gradjana, sto se inace naziva "srusiti", jer sefovi Frau Merkel trebaju poslusnu marionetu da glumi njemackog kancelara, a ova se dokazala kao poslusni vazal. Vjerojatno ce opet dezurni krivac biti Putin kada Njemci budu "krivo" glasovali kako se vladarima iz sjene ne svidja.

VL
MX
Mister X
09:26 24.02.2017.

Bla bla bla istina ali glavna je da je strog prema Putinu a to svi "pametni" jako obožavaju koji vide Boga u Americi... Do sada u njihovom Huseinu . Kako stoji u samom ćlanku gore ali ne do kraja .a . Schulz je nedvojbeno spreman za borbu. Samo se ne spominje najjj. Protiv Rusije ......... I u tome je cijeli vic za one koji čitaju između redaka i shvaćaju nadahnuća i smisao njegove politike ! Takovi obićno uspijevaju pa makar bili i Austrijanci sa niskim vojnim činom u sam vrh i postaju glavni Vođa - Njemaca ! Kvari ga malo škole a Merkelicu Izbjeglice !!! Možda i Njemci dokažu da znaju birati poput Anerikanaca - pravog tipa !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.