Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTAT IZNENAĐUJUĆEG PAKTA
Povratak na članak

Tko je Antonio Tajani, novi predsjednik Europskog parlamenta

Weber je bio potpuno uvjeren u pobjedu, a novinarima je kazao da je njihov pristup uvijek bio "graditi mostove i sklapati partnerstva".

Komentari 6

AN
anticenzura
22:59 17.01.2017.

Pogledajte cime se oni bave samo samima sobom i svojim foteljama. Neka digne ruku tko je ikada cuo za ovoga covjeka od nasih gradjana? I tako vam je u citavoj Europi. Narod nema blage veze tko su oni, i tko im tamo sjedi, i o cemu oni razgovaraju. To su vam dva razlicita svijeta, oni nikada ne razgovaraju sa narodom niti njih zanima sta narod misli. Znate zasto je Trump dobio izbore u Americi? Zato sto se spustio na nivo maloga covjeka i zato sto je obecao da ce raditi u interesu naroda, a posebno toga maloga covjeka. I neka se zapitaju ovi falimentarci gdje su pogrijesili kada im narod bjezi od njih i ne moze ih na oci gledati.

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
22:20 17.01.2017.

europarlament živi ispod bajnog staklenog zvona sanjajući europski san...miljama udaljeni od europske stvarnosti

VL
DU
Deleted user
23:42 17.01.2017.

Foteljaši kao da žive u nekoj drugoj galaktici, neobična utopijska tvorevina o kojoj tamo trabunjaju puca im po šavovima i raspada se.

VL
MX
Mister X
01:12 18.01.2017.

Eto mi smo EU i kga smo izabrali ? Zašto ? kako to da nema TV prjenosa stalno da vidimo što to EU radi i što nam sprema ( za cijenu od Miljarde eura godišnje !) Nijli eu Merkel -erkel - njemačaka a ovo samo šala za puno bu -dala !????

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:18 18.01.2017.

Prvi i jedini uvijet opstojnosti EU je hitno i radikalno rjesavanje pitanja migranata iz Azije i Afrike. A to spomenuti u tekstu ni u kom slucaju ne mogu, ne zele niti u krajnjem slucaju smiju ni priznati, a kamo li sprovesti.

VL
Avatar 123456
123456
08:31 18.01.2017.

Jozo Radoš je najveći ljigavac ikad rođen u Hrvatskoj. On je sramota za našu zemlju i ljudski rod. Svi koji ga poznajemo to znamo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.