Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko će platiti štetu kad nam turisti odu, a mali trgovci propadnu?

19.02.2024. u 08:30

Umjesto da se držimo prakse u drugim mediteranskim, turističkim zemljama, kako bi s njima bili što konkurentniji, mi smo turistima zatvorili vrata, pa neka se snalaze. Recimo, dođu u subotu, u nedjelju se ne radi, pa ako je još blagdan i u ponedjeljak, do utorka nema kupnje. Možda se mogu snalaziti po benzinskima... Hoćemo li sada na turističkim sajmovima turistima govoriti da se snađu ako nas pitaju za trgovine?

Komentara 25

MA
majeltomoguce
10:55 19.02.2024.

U turističkoj sezoni će biti radne nedjelje - u čemu je problem??? Sada su neradne jer nema turista. A tržnice koje su specifične za to području nemaju zabran rada nedljemom. Dakle ponovno se diže neka fama ili ne znam što oko ničega!

KU
Kujttim
10:50 19.02.2024.

Šoping centri će raditi ljeti. Dakle, turisti će, umjesto da idu u restoran, doći u Konzum ili Plodine, uzeti 4 bečke i 4 salate, jedno pivo od 2 litre i otići na more.

ST
strahimir
09:30 19.02.2024.

Ovo je jedan od najljudskijijh poteza Plenkovića da konačno i moja obitelj ima zajednički nedjeljni ručak i obiteljsku atmosferu, a takvih je na tisuće. To se ne može platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije