Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na izborni program
Povratak na članak

Tko će i kako provoditi programe? Sindikati ne vjeruju da bi SDP radnicima povisio plaće

HDZ: Ovo što smo vidjeli u novinama skup je pojedinačnih mjera bez cjelovitih rješenja te one ne mogu biti odgovor na izazove

Komentari 10

GR
granit1
10:38 31.07.2016.

Takozvanoj Narodnoj koaliciji, jedino joj je samo do vlasti sto se vidi da su prvo podijelili fotelje, a program je napisan s zeljama sto bi biraci htjeli kao cuti, a nacin realizacije za ostvarenje zelja, nema ga, jer nisu, necee i neznaju to sprovesti. Bitno se uhljebiti i onda druge okrivljavati za stanje u RH.

VL
BI
bijelocrveni
10:03 31.07.2016.

Pa povisili bi oni place u APISu, Dokumenti, Gongu, ... (nastavi niz)

VL
BE
BeroII
10:25 31.07.2016.

Lako je što sindikati ne vjeruju SDP-u i njihovim lažima. Ali, narod ne da im ne ne vjeruje nego i sasvim sigurno zna da su to partijske laži, samo da bi se dočepali vlasti i mogućnosti vladanja.

VL
DH
dalibor.hren
10:19 31.07.2016.

U povećanje plaće ne vjeruju ni oni sami!

VL
NY
no_yes
11:58 31.07.2016.

ovaj članak razgolitio je namjere sdp-a odnosno kvazi lijeve bulumente. citat iz članka - - Program Narodne koalicije – Siguran smjer za Hrvatsku, - - već su dokazali smjer prema bankrotu. zatim, citat: - - No Sever im baš i ne vjeruje. Kaže da sindikalna iskustva govore da je SDP svaki put kad je bio na vlasti najveće rezove radio na radničkim pravima, što nikako ne odgovara socijaldemokratskoj stranci. - - čisti dokaz kako sdp nije stranka soc. karaktera već kapitalističkog, zatim niz političkih pamfleta te iskaz nesposobnosti unaprijed koji se očitava u zadnjem odlomku članka koji je doslovce bizaran kao što i navode - - Navedimo bizaran primjer: u mjerama zapošljavanja pišu o ulaganju od 3 milijarde kuna, a samo iz Europskog socijalnog fonda imamo za tu svrhu na raspolaganju gotovo dvostruki iznos!? - - članovi sdp-a ( oni istinski ljevičari ) samo čitajući ovaj članak, unaprijed mogu računati na izgubljene izbore jer im vodstvo nije ni za što, plenković ne mora niti a reći i dobiti će izbore. bože blagi koja lakrdija od smušene kvazi ljevice, bolje ne izlazite na izbore i ne sramotite se svojim tzv. kvazi reformama, neznanju i nesposobnošću lidera a nastavite li ovako razmislite i o drugom nazivu stranke jer prikladniji naziv bio bi ''kkkpd'' ' '' kvazi komunističko kapitalistička demokratska partija'' iako vam ni taj naziv ne odgovara.

VL
FE
federer17
10:15 31.07.2016.

Nakon 4 godine vlasti i upropastene drzave opet im poklonite povjerenje..

VL
DU
Deleted user
14:41 31.07.2016.

A što kažu o "skupu pojedinačnih mjera" koje Ivana Maletić naziva HDZ-ov gospodarski program? Je li to nešto bolje ili isto, samo drugačije upakirano?

VL
DH
dalibor.hren
10:00 31.07.2016.

Koji i kakvi sindikati? Njima ne vjeruje nitko normalan!

VL
DU
Deleted user
13:44 07.09.2016.

Svašta se priča, no samo priča, ali vrijeme za stare ljude koji su dobivali nekad u zemlji nedođiji i prosjek plaće deset naj godina rada od 80%, pa 70%, da bi danas to bilo cca 30% no cijelog rada, na deset godina, nemaju više vremena čekati! Mladi uvijek imaju mogućnost, makar otići, s što je s penzioneri na? Ni jedna opcija nema nikakva rješenja? Nitko ne nudi da recimo vrate raditi ljude koji su prevarili državu! Lažni ratni i radni invalidi, njih 400 tisuća, dobrano bi rasteretiti Fond? Netko i to " mora " napraviti? Ili ne? I nadalje ćemo pomagati kriminal?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.