Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava blagdana

Tisuće vjernika blagdan V. Gospe slave u marjanskim svetištima

sinj, gospa (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/28
15.08.2011.
u 13:43

Blagdan Velike Gospe, svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije slavi se diljem zemlje. Tradicionalno, najviše vjernika i hodočasnika stiglo je u Mariju Bistricu, Sinj, Aljmaš, Ilaču, Split i na riječki Trsat.

Ključne riječi

Komentara 15

GL
glasnik
15:25 15.08.2011.

Lujćek, najte bedastoće zboriti! kaj Vi znate o tradiciji kršćanske vjere i molitava upućenih najvjernijoj Odvjetnici Hrvata - našoj dragoj Gospi!? najte lupat kak otvoren prozor!

BO
bobija
15:35 15.08.2011.

lujo1,ti si jako pametan,možeš na izbore,a koju god stran(k)u odabereš nećeš pogriješiti,ma ti si čudo,tc,tc,tc

LU
Lujo123
14:54 15.08.2011.

Nema \"velike\" u \"male\" Gospe! To je nebuloza došla iz Dalmacvije i Hercegovine u ostatak RH! Postoji samo jedna jedina Majka Božja - bezgriješna djevica Marija, a u njenu slavu se slavi Velika ui Mala SVETA MISA! Znači danas slavimo Veliku misu (ili kak to mi mali Hrvati velimo Veliku Mešu) u znak uznesenja Make Božje, a ne nikakvu \"veliku Gospu\". Kaj bi to \"Velika gospa\" uopće moglo značiti? Budalaština!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije