Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica pada
Povratak na članak

Tisuće svijeća zapaljeno za Grad Heroj duž Vukovarske avenije

Svijeću su zapalili i zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin i voditelj Odjela za branitelje Miodrag Demo te predsjednik Skupštine Darinko Kosor

Komentari 12

MA
maskerano
21:38 17.11.2014.

HVALA `VUKOVAR`

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:50 17.11.2014.

Sjećam se te jeseni, 1991. I sjećam se onih koji su te jeseni čekali "oslobodioce" iz Beograda. Danas se čude što nisu dobrodošli u koloni sjećanja.

VL
Avatar Arkandjel
Arkandjel
21:53 17.11.2014.

Nikada zaboraviti necemo!

VL
Avatar maraaa
maraaa
22:23 17.11.2014.

Grad Heroj, da se nikad ne zaboravi! žalosno veća slika za huligane nego za Vukovar.

VL
MA
mazg93
22:41 17.11.2014.

"Iz majčinog krika sloboda se rađa..." Oprostiti-da, zaboraviti-nikada! Pozdrav Vukovaru!

VL
MI
milivojelzlikovski
22:19 17.11.2014.

Radim u Zagrebačkom holdingu i mogu reći da su ovi likovi odvratni licemjeri. Tražili smo da idemo u Vukovar na mimohod i da kako je radni dan, da ga odradimo kada poslodavac odredi. Nisu nam dopustili jer takvo nešto ne postoji u kolektivnom ugovoru - bilo je njihovo obrazloženje. Fuj. Nekoliko nas je uspjelo (korištenjem dana godišnjeg odmora). Mnogo je odustalo jer ne žele snositi posljedice ne dolaskom na posao (sasvim razumljivo). Fuj!!!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:36 17.11.2014.

Jesu li i nevladine udruge zapalile svjeću za sve naše poginule hrvate, naravno da nisu....jedva čekam dan a još malo je ostalo pa da im ukinem sve, al ono baš sve....mržnja na mržnju nema nam druge.....

VL
FE
fefellerunt
23:51 17.11.2014.

Koliko je njih zalijevalo cvijeće ne bili sa njim dočekali svoju ljubljenu JNA, kako u zagrebu tako i u splitu, rijeci, puli , ne bi me iznenadilo da su neki od njih danas upalili lampion jer to je trend . u svakom slučaju ovo j eprilika da gomila vidi kako bi završili danie bilo neobrazovanih , primitivnih izalkoholiziranih branitelja , za nagradu što im nisu omogućili iskustvo vukovaraca, ali ne samo njih u ovo doba su padali škabrnja, slunj , saborsko, prie toga petrinja, pakrac, ... , Da ne spominjme kako bi Hrvatska bila cjelovita d aje bio plan Z-4 zsvojen, za nagradu mnogi branitgleji danas jedva preživljavaju,. gomila msmeća ne msatra za shodno ni d aim omogući besplatnu zdravstvenu skrb , posao u struci takoreći nemaju panse dobiti, dapače protjerivali su iz HV-a i mUP-a , ali tko im je kriv kad su nesposobni . sposobni danas imaju primanja preko 5000 kn, neki odd njih odu do svog ljubljenog beograda potrošiti se, a oni neka budu sretni što im je država omogućila da proćive u prosjeku 50 godina, za mnoge je i to predugo razdoblje

VL
Avatar dr_watson
dr_watson
08:07 18.11.2014.

DANICA DRASKOVIC ZENA VUKA DRASKOVICA Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačkečke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. … I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. … Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, hladnjače pune albanskih civila po jezerima Srbije, policijski poligoni puni sakrivenih, prenetih sa Kosova, leševa Albanaca, opljačkane banke, porušene kuće, rasturene porodice, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci. … Kako možemo negirati genocid u Srebrenici kada je Vlada Republike Srpske na svojoj sednici usvojila i overila spisak od 7.800 pobijenih muslimana u Srebrenici po imenu i prezimenu, i time prihvatila počinjeni zločin kao nesporno delo njene vojske i politike.

VL
IP
Ivan Pavao III
07:55 18.11.2014.

KOLONA Kolona ide, ne znamo kamo, Možda nekada to saznamo. Kolona prolazi, sve se miče, Netko joj kliče, netko viče, Kolona nestaje, ostaju priče, Uzdasi, boli, nagađanja, A sve rijeđa su dobra nadanja. Prolaze dani, svuda je muk, Tek nauk, Tek na Mitnici zavija vuk, Zgraža se srpskom opančaru I pali tamjan na oltaru. Kolona otišla na Ovčaru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.