Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komemoracija u moskvi
Povratak na članak

Tisuće Rusa oprašta se od Borisa Nemcova

Nemcov će poslijepodne biti pokopan, a trenutačno dolaze kolone ljudi oprostiti se od ubijenog političara

Komentari 16

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:03 03.03.2015.

Kako je djevojka koja je bila s njim mogla vidjeti ubojicu koji je iz neposredne blizine ispalio samo sest metaka. To je nemoguce vidjeti s takve udaljenosti.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:28 03.03.2015.

Jadno stanje tzv. novinarstva (odnosno propagande) na zapadu nije nista novoga, istinski intelektualac Noam Chomsky je to vec odavno opisao u knjigama; "Manufacturing consent: The political economy of mass media" i "Media control:The spectacular achievements of propaganda". Na zalost zapadni konzumeri su toliko ispranoga mozga i za razliku od nas odraslih u socijalizmu nisu naucili citati izmedju redova tako da sve izmisljene gluposti prihvacaju bez imalo kriticke analize sadrzaja. I nama su prali mozak za vrijeme komunizma ali mi smo vremenom naucili prepoznati propagandu i citati izmedju redova. tako je legendarni Berekin 1982 nakon Titove smrti i velikih nereda na Kosovu o kojima drzavni mediji nisu zucnuli niti rjeci : "Nasi mediji su nas iscrpno izvjestili o neredima u Sjevernoj Irskoj." Niti jednom rjeci nije spomenuo Kosovo ali smo svi znali na koga se ta parodija odnosi. Danas je situacija s tzv. zapadnim slobodnim medijima (koje li ironije) jos gora jer dok oni vode 7 ratova prdoklace o jednom ratu u kojem je Rusija u biti bila prisiljena potajno pomagati anti-Kijevske federaliste koji su protiv trenutne hunte u Kijevu instalirane tu putem coup d'etat organiziranim od strane stranih obavjestajnih sluzbi.

VL
LI
liskovaca
13:52 03.03.2015.

amerikanci igraju opasne igre! Pa kako ovakav lik, sa potporom od možda 2-3% može smetati Putinu sa potporom od 85%????????

VL
PL
plotto
22:20 03.03.2015.

Tisuće Khazara oprašta se od Borisa Nemcova !!

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:05 03.03.2015.

Glavno da je djevojka koja je s njim bila dok je ubijen i nije vidjela ubojicu, otisla u Ukrajinu kako bi izbjegla guzvu na pogrebu ubijenog joj ljubavnika. Kako je to dirljivo. Rasplakati cu se.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:56 03.03.2015.

Šetaju Jude dok zveče škude!

VL
ZE
Zepcanac
07:04 04.03.2015.

drugi njegovi nisu sjeli doci na sahranu jerbi isto b ili upucani kao I on vodza te stranke koja smeta ganisterskome spijunu I lopovu ruske mafije.

VL
Avatar El Indio
El Indio
19:36 03.03.2015.

Rusofili mudruju kako je Nemec bio zidov, a na vijestima gledam kako mu stavljaju kriz

VL
Avatar El Indio
El Indio
22:40 03.03.2015.

@plotto, a koju je to onda sahranu hrt prokazivao? Sta pricas ti? Odkad to zidovima stavljaju krizeve??? Sibol vjere koje je ne priznavaju? Daj oladi vama rusofilima nista ne vjerujem

VL
Avatar primjedba
primjedba
18:41 03.03.2015.

nist novog... ruski naron je vec priucen na to. osim sto im je sada, u novije vrijeme, dozvoljeno da se oproste od 'smaknutog'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.