Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIKANCI POKRENULI ISTRAGU
Povratak na članak

Tisuće mrtvih u samo mjesec dana: Civili plaćaju krvavi danak istjerivanja Islamske države iz Mosula

Predsjednik iračkog parlamenta izrazio je u subotu zabrinutost zbog ubojstva civila u operaciji preuzimanja kontrole nad Mosulom.

Komentari 8

Avatar Idler 3
Idler 3
19:02 25.03.2017.

Mosul su uglavnom naseljavali Arapi-suniti pa ovo zapraf nikog u regiji ne brine.....moglo bi sam Europu u obliku još jenog izbjegličkog vala.

VL
DJ
djakputnik
20:12 25.03.2017.

Kada su Rusi oslobađali Alep, sve su novine bile pune sčika katastrofalnog razaranja. A gle ovo - turistički raj, sa malo komentara o tome kako u Mosulu nije dobro.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:02 25.03.2017.

Nažalost, pokazalo se, svaki rat uzrokuje civilne žrtve..Žalosno ali istinito.

VL
Avatar commentator
commentator
20:43 25.03.2017.

Šta bi sada, trebali pokazati empatiju prema "dobrim 'merikenerima koji su nehotice pogriešili," dok su rusi bili sotone kad se izvještavalo o njihovom "besčutnom ubijanju civila?" A i ova vijest je izašla jer se procijenilo da bi bilo kontraproduktivno ju prešutjeti danas kad postoje alernativna sredstva informiranja. A ono: "pokrenuli su istragu;" reci to mrtvima i teroristima kojima takva ubijanja odgovaraju, i podiže moral. Prvo ubij a onda "pokreni istragu" zanimljv bi bio ishod te "istrage." (Molim izbrisati komentar, jer ni meni se ne sviđa što se to dogodilo i što sam zato komentirao.)

VL
DU
Deleted user
15:24 26.03.2017.

Ovakve akcije su generatori terorizma .

VL
SA
SANTOS
19:13 25.03.2017.

Nemoguće.Celu prošlu godinu mediji su nas ubeđivali da su sve škole i bolnice skoncentrisane u Halepu i da u Mosulu živi najnepismeniji i nejnezdraviji narod na ovoj planeti jer u njemu žive neki drugi civili koji su otporni na bombe,otpornii na bolesti pa zato nisu imali bolnice i kojima je obrazovanje apsolutno strano pa zato nisu ni imali škole.Dajte već jednom objektivni i nezavisni novinari odredite se jel žive civili u Mosulu ili ne žive ili su to po vama samo glineni golubovi.

VL
MX
Mister X
10:50 08.05.2017.

Sve u svemu je jasna igra koja se vodi tamo . I nakon pobjede jakih pobjeda neće biti konačna tako da č zavladati mir spokoj i normalan život u slobodi . Jer tko če doći na vlast i kojim demokratskim sistemom- Naj strašnije je to tko če sve to ponovo izgraditi za koga kada pošto zašto i zbog koga ? Kome ? Inavlida siroćati kao u prići bezposlica bjeda i strana vojska "zaštitari#" i razne plačeničeke grupacije te nastaje anarhija i dalje . Djeca poginulih Branitelja - tamo naravno teritorijalista te njihiva rodbina kako če se odnositi prema njima . Koju budučnost je za prognozirati isto kao u Afganistanu koliko dugo već se bore 28 godina i još uvjek tu i tamo se osvete danas na okupatorima - gledajući sa njihove pozicije !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.