Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv dogovora
Povratak na članak

Tisuće mladih prosvjedovalo na Cipru: Pijete našu krv, idite kući!

Ciparska mladež koja je tijekom prosvjeda uzvikivala ''Trojka pije vašu krv'' i ''Posao za mlade'', okupila se ispred ciparskog parlamenta, a poslije je otišla i do predsjedničke palače

Komentari 2

TR
trinkkakao
15:51 26.03.2013.

Schnur, Sto ti znaš o Cipranima, nisi nikad bio tamo. Svi su skolovani na najboljim fakultetima u Londonu, to je tamo uobičajena stvar i to već generacijama. Nemaju oni veze sa kozarima već dugo, dugo. Ovdje se radi o tomeome da je to sve smisljeno i sprovedeno u velikim centrima moći s ciljem elegantne okupacije Mediterana bez rata. Ne znam sto ćeš reci kad se isto desi i nama, a to je ono sto nas čeka.

VL
VV
Vražji Vrag
17:14 26.03.2013.

Mi još spavamo i sanjamo bolje sutra, ali nema ga i neće ga nikada niti biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.