Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA AKCIJA
Povratak na članak

Tisuće migranata spašeno u 23 operacije pred obalama Libije

Dužnosnici strahuju da će se broj onih koji žele preko mora prijeći u Italiju povećati kako se budu poboljšavale vremenske prilike

Komentari 4

Avatar Pavel ic
Pavel ic
08:13 25.05.2016.

dali novinari objave u medima da su potopili camac i da budu u buduce nebi niko vise se ni uputio.oni se otisnu bez straha jer znaju da budu ovi docekali i evoga.umjesto da ih vrate u libiju oni ih traze po libij htjeli oni to ili ne a ljudi izasli da love ribe.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
08:06 25.05.2016.

nema sta tu biti cudno.sad budemo imsli i te sto preplivavaju i turke s vizom.svabe hoce da sruse cijene rada i gotovo.sve je to merkelicino maslo.

VL
DA
Darko22
11:55 25.05.2016.

A od kojeg rata to oni bježe ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.