Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'drastično smanjivanje satnice'
Povratak na članak

Tisuće Mađara u prosvjedu protiv Orbanove reforme školstva

Orbanova vlada prije tri je godine potpuno preuzela kontrolu nad školama iz ruku lokalne samouprave i sada središnje državno tijelo regulira sve aspekte obrazovanja, kompletno do razine nabave kreda za škole u provinciji.

Komentari 6

AB
Abcd..
19:21 13.02.2016.

Skupilo se 50-ak neradnika i to kao neki prosvjed? haha. Dzabe propaganda protiv cara Orbana, zid i zica ostaju i teroristi sa Bliskog Istoka i Afrike nece moci proci, inace ce pucati kosti kao u Horgosu kada ih policija dohvati. Madjarska nece dopustiti multirasnost, naviknite se na to.

VL
DU
Deleted user
16:01 13.02.2016.

Orbanova vlada prije tri je godine potpuno preuzela kontrolu nad školama iz ruku lokalne samouprave i sada središnje državno tijelo regulira sve aspekte obrazovanja, kompletno do razine nabave kreda za škole u provinciji......pa zar nije ovako I u hrvatistanu.

VL
OO
oooooooooo
06:08 14.02.2016.

pa po nekakvoj pravici tako I treba biti jer uglavnom neide kad jedni placaju a drugi kolo vode jer obicno ovi nemogu toliko poplacati ako vlada placa 100% zasto bi netko drugi kontrolirao a naravno nesmijemo dirati nase velike zrtvenike ucitelje koji rade tako vazan posao za naciju a pogotovo njihove sidikate I place jer da nema njih svijet bi bio u mraku ili bi nedaj boze dosli neki mladji koji bi se vise koncentrirali na ucenje djece nego na svoje slobodne dane I satnice na kraju zanam da nije tako jednostavno ali generalno po uspjehu drzave se vidi kvalitet ucitelja jer sve nas je netko ucio a sta da kazem o uspjehu madjarske a I hrvatske ja bih rekao da su ucitelji ovdje prosli sa -2 a najvise 2 tako da nebi bas trebali imati odlikasku placu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.