Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLICE U BEOGRADU
Povratak na članak

Tisuće imigranata i tisuće različitih sudbina, ali jedan cilj;­ bijeg u bolji život

Oni koji se naposljetku uspiju domoći europskog tla prođu kroz pravi pakao

Komentari 3

AZ
antonio_zg
16:20 03.09.2015.

za djecu i žene mi je jasno, ne mogu se boriti za sebe. Ali za 28-godisnjaka, 25-godisnjaka i 35-godisnjaka iz priče nije mi jasno... Ljude poput njih prije 20 godina ( a i sad je ostalo) nazivali su 'minhen bojnom'.. Sad, kad netko kaze da je skupio zadnjih 10 000 USD i krenuo na put ( vidi vraga, opet u Njemacku, u Minhen ) to vise nije minhenska bojna nego siroti izbjeglica. Nije mi jasno, svi govore o tome kako je Sirija bila lijepa prije ovoga, imali su lijepi posao, bili su agnostici, ljevicari i uzivali slobode, a sad bjeze. Ako to zelis, pa dovraga, pridruzi se Assadu i vas 500 000 pregazi 50 000 ISILovaca tamo. Ako zelis šerijatski zakon, priduži se ISILu i pregazi sve okolo. Ali nemoj bježati i kukati kako se netko ponaša prema tebi u 3 000 kilometara udaljenoj zemlji kad mimo svih pravila pokusavas uci u tu zemlju, a da si prije toga presao 5 sigurnih zemalja u neposrednoj blizini svog ratom zahvaćenog područja

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:17 04.09.2015.

Tko bombardira sve te navedene drzave: Pakistan, Afaganistan, Irak, Jemen, Sirija, (dodajmo tu i Libiju, Kosovo). Odgovor se zna. Imperij kaosa. Stvaraju namjerno kaos po svijetu na izabranim mjestima kako bi oslabili oponenete.

VL
Avatar Šefket Ramadani
Šefket Ramadani
17:02 03.09.2015.

@antonio_zg "Ako zelis šerijatski zakon, priduži se ISILu i pregazi sve okolo. ".... pa to upravo i radimo, gazimo sve do Njemacke i vi tu nista ne mozete ehehhehehee :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.