Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzročnik političke krize
Povratak na članak

Tiranija šefova stranaka trajat će dok sami slažu izborne liste

Sada je dosta! 
Katastrofalno iskustvo s HDZ-om i događanja u SDP-u pokazuju da ovako dalje ne može

Komentari 2

JM
jezero-matica
14:25 09.06.2014.

Mudracica je to tek sada saznala kad joj se Partija raspada!

VL
Avatar Vinko
Vinko
22:02 09.06.2014.

Ovo je jedna od najboljih analiza koje je ikada (?) objavljena u Večernjem listu. Sačuvat ću tekst i kad dospijem ću ga komentirati. Izvanredno. Ipak ja ne bih bio ja kad ne bih nešto primjetio. Ima jedna rečenica koja jeje izvrsna, ali je autorica ostala na toj jednoj jdinoj rečenici : "Sve su to presonalističke stranke bez jasna ideološkog profila i cjelovitog paketa arikuliranih javnih politika." Preporučio bih autorici analize da tu rečenicu smjesti negdje na početak svoje neke buduće analize i da svu svoju pozornost posveti tome kakvi bi trebali biti ideološki profili stranaka i posebno kakve bi trebale biti artikulirani politike kao dijelovi paketa koje bi političke stranke trebale ponuditi hrvatskoj javnosti. Mi, tj. Hrvatska zapravo i nemamo vladu. Premijer je glavni u personalističkom smislu, ali svaki mnistar radi po svome i komunicira s javnošću samostalno. To nije vlada. To je tek skupina ljudi koji svatko radi po svojem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.