Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodbina i svećenici pomolili se na gradskom groblju uz tijelo Ivana Prenđe

Tijelo zadarskog nadbiskupa Ivana Prenđe dovezeno u Zadar

prendja
Filip Brala/PIXSELL
25.01.2010.
u 18:52

Svećenik Zdenko Dundović u propovijedi je zamolio vjernike da mole da Isus Krist otvori vrata svojega nebeskog kraljevstva mons. Ivanu Prenđi.

ZADAR - Nešto prije 18 sati tijelo preminuloga zadarskog nadbiskupa Ivana Prenđe dovezeno je iz Zagreba na zadarsko gradsko groblje na kojem se okupila nadbiskupova uža rodbina i nekoliko svećenika iz Zadarske nadbiskupije gdje su se kratko pomolili. 

U isto vrijeme u zadarskoj katedrali Sv. Stošije služena je i sveta misa. Svećenik Zdenko Dundović u propovijedi je zamolio vjernike da mole da Isus Krist otvori vrata svojega nebeskog kraljevstva mons. Ivanu Prenđi. Kazao je kako se Prenđa za života iznimno zalagao za evangelizaciju.

 

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crodal
19:52 25.01.2010.

Prakticira je ono sto je propovijeda . Za naseg nadbiskupa vrata bozijeg kraljevstva su sigurno otvorena .Bija je pravi Sveti covijek .

OB
-obrisani-
11:31 26.01.2010.

prendja ce uvijek zivjeti i kad ga nema, zna on kako se i na drugom svijetu zivi i uziva.

SP
Skole pl.
12:13 26.01.2010.

Pokoj mu vječni i laka hrvatska zemlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije