Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradao u sudaru

Tijelo vozača nakon sraza s tegljačem izvukli vatrogasci

prometna (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSEELL
1/3
30.05.2012.
u 16:48

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila na dionici ceste između Močila i Nadvučnika kada su se sudarili osobno i teretno vozilo

U prometnoj nesreći koja se oko 15.45 sati dogodila na staroj cesti Rijeka – Zagreb jedna je osoba smrtno stradala, priopćeno je iz Operativno-komunikacijskog centra PU primorsko-goranske.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila na dionici ceste kod Vrbovskog, između Močila i Nadvučnika, kada su se sudarili osobno i teretno vozilo Mercedes tvrtke Vrbovčanka iz Vrbovca, oba zagrebačkih oznaka. U sudaru s tegljačem automobil je uništen do neprepoznatljivosti, a tijelo poginulog vozača izvučeno je iz automobila tek oko 18 sati uz pomoć vatrogasaca koji su morali rezati lim.

Vozač je u automobilu bio sam. Nakon očevida znat će se više o okolnostima nesreće.

Na staroj cesti kroz Gorski kotar promet je prekinut kod Vrbovskog, a obilazak regulira prometna policija.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:33 30.05.2012.

A čovjek vjerojatno pokušao uštedjeti koju kunu na preskupim cestarinama.

M7
miro 73
10:57 31.05.2012.

pokusao ustedjeti koju kunu i ostavio kosti na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije