Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobnih 0.7 litara

Tijekom natjecanja ispio cijelu bocu votke pa preminuo

votka
You Tube Screenshot
25.04.2013.
u 16:45

Votku su ispijali ispred trgovine organizatora natjecanja, a sudjelovalo je nekoliko muškaraca. No samo su vlasnik Richard i još jedan sudionik uspjeli popiti cijelu bocu

Natjecanje u ispijanju votke u poljskom gradu Wawronówu kobno je završilo za organizatora i vlasnika trgovine, 63-godišnjeg Richarda G. On je, piše Fakt, preminuo nakon što je ispio cijelu bocu koja je sadržavala 0.7 litara tog alkoholnog pića.

Votku su ispijali ispred trgovine organizatora natjecanja, a u opijanju je sudjelovalo nekoliko muškaraca. No samo su Richard i još jedan sudionik uspjeli popiti cijelu bocu. Drugima je taj zadatak bio nedostižan. Nakon natjecanja muškarci su se razišli kućama, no 63-godišnjaku je pozlilo pa je postao agresivan. Pozvana je policija koja ga je odvela na triježnjenje i liječnički pregled. Kad su ga liječnici pregledali, činilo se da će s njim sve biti u redu. Ostavili su ga da se odmara, a kada su ponovno provjeravali kako je, ustanovili su da je preminuo.

>>Ubija li kapitalizam? Ne kao votka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije