Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'odakle je to došlo?'
Povratak na članak

Orešković: Začudio bih se kada bi EU forsirala uvođenje eura, to je spin

Nismo ispunili kriterije za euro i ja bih se začudio kada bi Europska komisija to forsirala

Komentari 5

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:51 30.06.2016.

Orešković: Začudio bih se kada bi EU forsirala uvođenje kulture, reda i rada na balkan u Hrvatsku, Romuniju, Bugarsku i Grčku, to je spin jer skoro nemoguče je od Europejca napraviti balkanskog lopova a obratno je potpuno nemoguče.

VL
Avatar KiM
KiM
17:43 30.06.2016.

Euro je odmah trebo biti uveden! Onda hdz nebi toliko krao, ipak oni najvise vole svoje staro hrvatske domoljubne kune...

VL
LA
Lavica7
15:50 30.06.2016.

Tip je stvarno sportski gradjen.

VL
IM
imotadin
19:36 30.06.2016.

Spinom ? ..👎.. Hrvatsko jezikoslovlje na djelu, nema šta! Kmetovi! 👊😠👊

VL
PO
portugisac
15:31 30.06.2016.

Daj molim te koji je to problem uvesti euro. Pozovimo stručnjake iz Kosova i Crne Gore oni će nam objasniti kako su oni to učinili. Kod nas nema interesa za uvođenjem eura jer se BDP krpa kursnim razlikama za vrijeme sezone. Od Uskrsa pa do 15 Rujna kuna je jaka. Šta reči. Dobar socijalistički sistem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.