Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor

Orešković sa švedskim veleposlanikom o gospodarstvu i summitu EU-Turska

Tihomir Orešković
Borna Filić/PIXSELL
03.03.2016.
u 19:46

Schmidt je zahvalio Oreškoviću na podršci za članstvo Švedske u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda.

Hrvatski premijer Tihomir Orešković razgovarao je danas sa švedskim veleposlanikom Larsom Schmidtom o gospodarskoj suradnji i predstojećem summitu Europske unije i Turske o migrantskoj krizi, priopćio je ured premijera za odnose s javnošću.

Orešković i Schmidt su razmijenili riječi o "gospodarskoj suradnji, za koju su se složili da je potrebno ojačati te raditi na promicanju poduzetništva i inovacija, a također su razgovarali i o predstojećem sastanku na vrhu EU-Turska koji će se održati 7. ožujka u Bruxellesu čija će glavna tema biti migrantska kriza", stoji u priopćenju.

 Schmidt  je zahvalio Oreškoviću na podršci za članstvo Švedske u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda.

>> Premijer i vanjska politika: Jasni ciljevi i uvjerljiv nastup u inozemstvu veliki su adut Tihomira Oreškovića

Komentara 3

Avatar Marko232
Marko232
20:21 03.03.2016.

O Oreškoviću nemam puno za reći. A ovi drugi. Pa oni uopće nisu sposobni ovaj mandat odradit. Fali im mentalnih sposobnosti. Dajem im maksimalno još godinu i 3 mjeseca.

DU
Deleted user
21:11 03.03.2016.

Hrvatska si ne moze dopustiti ovakvu experimentalnu vladu. Hrvatsko je pitanje uvijek bilo osjetljivo u EU. Od Hrvatske se puno trazi, sve mora biti na svojem mjestu, nista se ne gleda kroz prste. Zato Hrvatska mora biti extra pazljiva. Punasnaa Kleopatra, klaun iz Kanade, odbasi i ustase nisu prihvatljivi niti u Hrvatskoj niti u EU niti u SAD niti u cijelom svijetu. Oni donose Hrvatskoj nazadak i tihe sankcije - izuzetno zlo. Narod treba zastititi svoje interese i traziti nove izbore ne samo za Sabor vec i za Predsjednika. Ovaj cirkus vise nema smisla.

DA
Darko22
20:04 03.03.2016.

Oreškoviću, molim te se drži dalje od šveđana i njihovih premećenih liberalnih ideja, njihova zemlja uostalom neće opstati još dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije