Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orešković:
Povratak na članak

'Nadam se da ćemo već idući tjedan ispuniti poziciju ministra branitelja'

"Najbitnije mi je da ćemo biti partneri i da ćemo zajedno ići naprijed i rješavati probleme"

Komentari 20

SV
svrakic
17:59 05.02.2016.

Sve ukinuti i maknuti sa državne sise !

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:33 05.02.2016.

premijer se ne pojavljuje puno i kada govori kaže jasno i glasno što želi unatoč preprekama sa hrvatskim jezikom.smanjenje rashodovne strane proračuna,smanjenje duga i porast investicija.ukoliko to napravi napravio je dobro.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:35 05.02.2016.

Četiri godine je stanoviti Grčić bio ministar regionalnog razvoja Hrvatske: vidimo kako se Hrvatska regionalno razvila... Ne pomaže čak ni to da nam EU daje novac, koji partija nije htjela.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:31 05.02.2016.

on jos gleda, jos se fokusira, dogovara a nitko ga nista ne pita.

VL
JA
jalnus
18:20 05.02.2016.

Hmmm...

VL
KA
Karizma
18:11 05.02.2016.

Tesko moj premijeru jer svi su nesto maznuli i nisu cisti a sva sreca da je postavljen crni muljator jer je on postao odlican filter za bavljenje politikom.Nazalost niti komunisticki borci nisu bili toliko lakomi na novac i privilegije kaoo danasnji branitelji svojih privilegija.

VL
LA
Lavica7
19:54 05.02.2016.

Provjeri da vec nije imenovan samo ti nisu rekli...

VL
BI
bikica7
20:19 05.02.2016.

Bez brige drugovi,premijer Orešković staviti će i svoj potpis na smjenu Lozančića,čovjeka koji je snimao svoju šeficu (predsjednicu) i prosljeđivao Milanoviću.Što bi Josipović učinio,otkaz iste minute.

VL
JA
jalnus
18:30 05.02.2016.

Tim's team is doomed from the start. But we shall overcome. Some day.

VL
EU
eurobanana
17:59 05.02.2016.

Simon Wiesenthal Centar u Jeruzalemu poslao je danas priopćenje u kojem je izrazio svoje gađenje i nevjericu zbog činjenice da je za novog ministra kulture imenovan Zlatko Hasanbegović, čovjek koji je kazao da je antifašizam floskula te ista osoba koja se otvoreno divila nacističkom imamu --EFRAIM ZUROFF, ravnatelj centra Simon Wiesenthal, pozvao je Vladu Republike Hrvatske da odmah smijeni ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, kojeg su u priopćenju izravno nazvali fašistom. "Wiesenthal centar šokiran je imenovanjem fašista Zlatka Hasanbegovića na čelo ministra kulture u Hrvatskoj i zahtijeva njegovu smjenu. Apeliramo na hrvatsku Vladu da zamijeni gospodina Hasanbegovića s osobom prikladnijom za vođenje ministarstva kulture, nekime tko će donijeti čast i poštenje toj poziciji, umjesto da sramoti zemlju pred cijelim svijetom", izjavio je ovaj lovac na naciste u službenom priopćenju Centra Simon Wiesenthal. Simon Wiesenthal Center židovska je međunarodna nevladina organizacija, a bavi se pitanjima rasizma, antisemitizma, terorizma i genocida. Simon Wiesenthal Centar zgađen je činjenicom da je netko poput Zlatka Hasanbegovića imenovan na čelo resora koji se bavi kulturom.

VL
JH
Jasna Horvat
18:03 05.02.2016.

Ako je dobra plaća, dobije se auto i kartica, mogla bih i ja! A znam i engleski.

VL
JA
jalnus
18:24 05.02.2016.

Ja predlazem za poziciju ministra branitelja Tomicu Mercepa Viteza Pakracke Poljane a ak on nemoze onda barem nekog od skvadre iz Medackog Dzepa. Ja smatram da je ovo momentum koji moramo odrzati. Jer ako ne mi a tko onda? Danas I ovdje.

VL
LA
Lavica7
17:35 05.02.2016.

U ovoj drzavi nitko s nikim nije u dogovoru. Ovaj ce razgovarati, ona je vec odlucila, onaj nije cuo, oni drugi ce vidjet...ma, oni su O.K., njima je super...mi nismo normalni sto ih trpimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.