Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetuje Srbiju

Jakovina konzultant za fondove EU

Tihomir Jakovina
Ivica Galović/Pixsell
05.07.2017.
u 08:30

Aspira d.o.o. registrirana je za usluge od igle do lokomotive, no bivši ministar navodno se nudi Srbima za IPARD projekte

Nakon prozivki zbog milijunskih bonusa obećanih čelnicima Hrvatskih šuma te niza nepravilnosti u natječajima iz Programa za ruralni razvoj RH do 2020. s kojma se, tvrdilo se, na ruku išlo samo velikim igračima, bivši SDP-ov ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i novi će privatni biznis graditi na poljoprivredi.

Ni propali poljoprivredno-apotekarski biznis TJ Proma u Bukovju, a ni ministarska fotelja iza koje se vuku repovi, nisu ga, naime, obeshrabrili u tom naumu pa je Jakovina u Slavonskom Brodu osnovao tvrtku Aspira za savjetovanje i usluge. “Narodskim” jezikom, tvrtka s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna registrirana je za sve, od igle do lokomotive, od opskrbe i distribucije električne energije do poljoprivrede i turizma.

No u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi neslužbeno doznajemo kako Jakovina računa s konzultantskim biznisom s Ministarstvom poljoprivrede Srbije, koje od kraja godine kreće s projektima za EU fond IPARD. A navodno i poput kolege Zorana Milanovića obilazi i albansko tržište. Jakovina nije odgovorio na naš upit za komentar.  

 

Komentara 20

GV
golub Vaso
08:39 05.07.2017.

konzultacije kako pokrasti pare

ZO
zola
08:43 05.07.2017.

Hahaha, konzultant specijalista za poljoprivredne apoteke

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
08:39 05.07.2017.

čpvječe, koji debil moraš biti da bi nudio usluge za EU fondove. Pa nisu Srbi ludi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije