Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Fimi media

Thompson.hr: Marko Perković nije ni dobio poziv na sud

Fimi Media (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
18.03.2013.
u 07:25

Tužiteljstvo Ivi Sanaderu i HDZ-u, između ostalog, stavlja na teret da su honorare pjevačima koje su angažirali u izbornoj kampanji plaćali sredstvima iz crnog fonda stranke.

Na klupu za svjedoke danas su trebali sjesti Mišo Kovač i Marko Perković Thompson u nastavku suđenja Ivi Sanaderu, HDZ-u i ostalima u slučaju Fimi media, no Mišo  se nije pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu jer je javio da je bolestan.

Nije se pojavio ni Thompson.

- Nije dobio poziv. Smiješno je da ga mediji pozivaju na sud. On čak nije u Zagrebu, nego u Splitu. On bi se javio da je dobio poziv, poštivat će zakon kada dobije poziv - reagirali su iz uredništva službenih stranica Marka Perkovića Thompson.hr.

Obojicu je za svjedoke predložila obrana Ive Sanadera, a pjevači su trebali dati svoj iskaz o tome kako su i na koji način bili honorirani za nastupe u HDZ-ovoj kampanji 2007. godine. Tužiteljstvo Ivi Sanaderu i HDZ-u, između ostalog, stavlja na teret da su honorare pjevačima koje su angažirali u izbornoj kampanji plaćali sredstvima iz crnog fonda stranke.. Na klupu za svjedoku sjeo je Mario Crnjak, bivši predsjednik Uprave HAC-a.

 

>>'Nisam čuo ni za crne fondove ni da je stranka plaćala mimo računa'

Komentara 2

CH
CH2710
10:20 18.03.2013.

. Koja sprdačina od suđenja...? Svjedoci dolaze ili ne dolaze... kako ih je volja. U normalnoj državi takve pametnjakoviće dovodi policija, a ne da se ismijavaju i od suda prave lakrdiju. S druge strane - ako Tompson nije dobio poziv...... u pitanju je teška aljkavost pravosuđa... a sve to plača narod kroz porez.

OB
obrežan
13:36 18.03.2013.

Što se tiče Thompsona, neznam kakav je kao čovjek jer ga osobno ne poznam, ali nije ni važno. Važno je da ljudi vole njegove pjesme o Domovini, vjeri, obitelji i svom narodu, a što se vidi po posjećenosti njegovim koncertima. S druge strane, moralizirati o njemu da se obogatio na patriotskim osjećajima, po meni je neprimjereno. Što bi onda trebali reći kako se obogatila Severina, a baš nisam primijetio neke oštre kritike na račun toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije