Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovo i srbija

Thaci Dačiću: Pobijedili smo u ratu, pobijedit ćemo i u miru

michael spindelegger,hashim thaçi,pieter feith (1)
AFP/PIXSELL
20.11.2012.
u 19:47

To je bio Thacijev odgovor na doskočicu njegovog srpskog kolege Ivice Dačića koju su prije dva dana objavili mediji u Srbiji kada je rekao " da sam sreo Thaçija u vrijeme rata, vjerojatno bih ga likvidirao, a i on mene"

-Mi smo se suočili s Dačićevom vojskom i policijom na Kosovu. Osjećam se jako ponosnim što smo dobili tu bitku, taj rat. Kosovo je danas slobodno, neovisno, svakim danom se sve više konsolidira i sigurnim koracima ide prema integraciji u NATO i EU. Pobijedili smo u ratu, pobijedit ćemo i u miru - rekao je kosovski premijer Hashim Thaçi, prenosi agencija Tanjug. To je bio Thaçijev odgovor na doskočicu njegovog srpskog kolege Ivice Dačića koju su prije dva dana objavili mediji u Srbiji kada je rekao \"da sam sreo Thaçija u vrijeme rata, vjerojatno bih ga likvidirao, a i on mene\".

Agencija Beta dodaje kako je Thaçi rekao da se \"osjeća ponosnim što je jedan od osnivača bivše OVK i projekta oslobađanja Kosova\". Ovu izjavu je Thaçi novinarima dao danas u Prištini gdje je s premijerom Albanije Saljijem Berišom pustio u rad digitalnu vezu \"koja će omogućiti bolje, kvalitetnije i brže povezivanje internet mreža dviju zemalja\".

>> Thaçi i Dačić u Bruxellesu: Zbog naših unuka moramo razgovarati

Ključne riječi

Komentara 25

CA
CaptainAmerica
21:50 21.11.2012.

ja bih samo zelio susjednoj Srbiji zazelit moje saucesce...nikada im drzava u zadnjih 200 godina nije bila ovako niska...izgubili cetiri rata, izgubili polovicu teritorija, cijeli ih svijet mrzi, Rusi od njih bjeze ko Vrag od svoje matere, u dugovima do grla ( iako najgore jos nije doslo),,,mogao bih danima utirat sol u ranu ali nema smisla, svi znamo da su jadni i bijedni,,,stoga jos jednom Moje Saucesce

Avatar JByO
JByO
11:22 21.11.2012.

Ti si pobedio.Hm,slučajno sam učestvovao u kosovskoj kampanji (žao mi je što zbog nedovoljnog broja godina nisam i u hrvatskoj) gde ste bežali kao zečevi i,kao i vaše kolege Hrvati,kad zagusti brže-bolje skidali vojne uniforme i oblačili civilna odela.Ali dobro,lako je mrtvom vuku zube brojati.

BB
brle brkić
17:10 21.11.2012.

što se političari vole kitit tuđim perjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije