Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čakovec

Teško ozlijeđena žena kojoj su pokušali ukrasti torbicu

'pokist - 21.5.09. pula - uz txt m.m.: drske kradje torbica pulskih umirovljenica snimio: sasa miljevic, vecernji list'
'sasa miljevic'
25.10.2012.
u 10:45

Utvrđeno je da su joj u utorak oko 19.30 sati u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu nepoznate mlađe muške osobe prišle sleđa i pokušale joj iz ruke uzeti torbicu

Žena starije dobi iz Čakovca teško je ozlijeđena nakon naguravanja s nepoznatim osobama koje su joj pokušale oteti torbicu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su joj u utorak oko 19.30 sati u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu nepoznate mlađe muške osobe prišle sleđa i pokušale joj iz ruke uzeti torbicu. U naguravanju žena je pala na pločnik, a počinitelji su pobjegli, bez torbice. 

U Županijskoj bolnici Čakovec napadnutoj ženi pružena je liječnička pomoć, a zbog teških ozljeda zadržana je na liječenju.

>>Drski kradljivac Riječanki s vrata otrgnuo lančiće

 

Komentara 4

BA
Bandit
11:53 25.10.2012.

Hebo ih tko ih napravi pa sto smradovi ne napadnu muskarca ,stoka bezobrazna....

ND
new_day_yesterday
12:24 25.10.2012.

Banditu, ne usude se oni napasti muškarca koji nosi žensku torbicu. Odmah bi ih raznorazne udruge razapele... A nemoćne bakice nemaju za podršku nikoga iza sebe :)

XN
xnet0822
12:32 25.10.2012.

Tako je jedan napao i ukrao torbicu mojoj (na žalost, sad već pokojnoj) susjedi i slomio joj je tri prsta na ruci ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije