Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tumor se smirio

Teško oboljela dvogodišnjakinja jutros operirana na Rebru

operacija
Goran Stanzl/Pixsell
12.03.2010.
u 15:18

Djevojčica koja boluje od tumora na mozgu operirana je zbog izljeva krvi u mozak zbog čega je u posljednje vrijeme imala učestale epileptičke napadaje.

ZADAR - Dvogodišnja djevojčica iz okolice Zadra, teško oboljela od tumora na mozgu, jutros je operirana na zagrebačkom Rebru.

Kako nam je rekla udomiteljica malene djevojčice Lili Lončar, operacija je prošla bez komplikacija, no nije operirana zbog tumora već zbog izljeva krvi u mozak.
- Otišla sam k njoj čim su je operirali. Još je bila ošamućena, ali mi je rekla da je žedna i brzo je opet zaspala. Tumor joj nisu operirali jer se ispostavilo da je riječ o izljevu krvi u mozak, a zbog toga je u zadnje vrijeme imala učestale epileptičke napadaje. Nadam se da će se to sada smiriti i da ćemo ponovno na magnetsku rezonanciju kako bi konačno mogla na operaciju tog tumora - kazala nam je Lili Lončar.

Dodala je kako su joj liječnici rekli da se tumor smirio i da više ne raste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije