Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAGONI POTPUNO UNIŠTENI

FOTO Teška željeznička nesreća kod Bakra: S tračnica izletio teretni vlak

Foto: Ljubitelji željeznice Facebook
1/3
11.12.2023.
u 10:49

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih osoba

Teška željeznička nesreća dogodila se na pruzi Meja – Škrljevo u Primorsko-goranskoj županiji. Sudeći prema fotografijama, s tračnica je izletio teretni vlak, a navodno nema ozlijeđenih osoba. 

Kako nam je potvrđeno u policiji, u 9.10 sati došlo je do sudara teretnog vlaka i pružno-motornog vozila. Očevid je u tijeku, a autobusima se prevoze putnici koji su trebali putovati tim dijelom pruge jer je promet njome sada prekinut, kazali su nam u PU primorsko-goranskoj. U ovom vlaku nije bilo putnika. 

Foto: Ljubitelji željeznice Facebook

 

Novi list piše kako su terenom vlaku navodno otkazale kočnice, pri čemu se zabio u pružno vozilo za održavanje pruge HŽ Infrastrukture. Osim prevrnute kompozicije, oštećen je i dobar dio željezničke pruge i sustav električnog napajanja.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
11:51 11.12.2023.

Ovaj kao da je prošao kroz Gazu. Vjerojatno je za taj dio nadzora i održavanja zadužen nećak čija firma je registrirana za organizaciju rođendanskih zabava.

MA
max
12:21 11.12.2023.

Kakvo je stanje u HŽu gdje se svi kadrovi politički/rođaćki uhljebljavaju na "upravljačke pozicije" a radnici bježe od njih, čudo je da nema i više nesreća (a naredalo se više nesreća nego ikad).

JO
jozakontra
11:22 11.12.2023.

vjerojatno su kocnice otkazale, vagoni su smrskani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije