Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teretnjak naletio na osobno vozilo
Povratak na članak

Teška nesreća na A3, poginule dvije osobe

Policija je na terenu i obavlja očevid.

Komentari 8

SC
schwertransport
07:47 08.02.2016.

Neoprez vozaca kamiona cesto uzrokuje slicne nezgode. Dok za vrijeme voznje cacka po kabini, kamion sam ode malo desno. Ako je ktomu kamion ispred njega zatvara mu pogled i kad naleti na vozilo koje je zaustavljeno na zaustavnoj traki, nazalost sudar je neizbjezan.

VL
ST
Stea
14:03 08.02.2016.

Prije komentiranja molim pozorno pogledajte fotografije! Primjecujete li divlju životinju na autocesti? Bi li možda ona mogla biti uzrok ovome? Nažalost prolazili smo pored mjesta nesrece i naravno prvo sto smo zamijetili bila je ta nesretna životinja, ali o njoj naravno ni "a". Svako toliko životinja izleti na autocestu i sve sto HAK poduzme je to da napiše "Oprez! Životinje!" samo da bi u ovakvim slucajevima mogli reci da su poduzeli sve sto je u njihovoj moci i da naravno nisu odgovorni za ovakve incidente i u tom trenu svu odgovornost prebacuju na vozace. Koliko još ljudi i životinja mora izgubiti živote na autocesti prije no što se netko sjeti napraviti prijelaze za životinje?! Koliko? Plaćamo tu autocestu ko suho zlato i još se vozimo s glavom u torbi jer netko cuva taj novac u jastuku kako bi mu bio meksi. Bravo! Bravo i za lopovske institucije koje zabranjuju novinarima objavljivanje istine kako bi zaštitili svoje dlakave guzice. Sramite se!

VL
FA
Fake
10:21 08.02.2016.

Pokoj im duši,žalosno.

VL
JA
Jajajaja_
20:32 08.02.2016.

Pocivali u miru bozjem😓

VL
PE
pep
06:22 09.02.2016.

Ako se vozilo iz bilo kojega razloga mora imobilizirati na zaustavnoj traki , putnici OBAVEZNO trebaju izaci iz vozila i skloniti se IZA zastitne ograde. Tek tada trebaju staviti reflektirajuci prsluk i oznaciti vozilo u koliko je moguce. Nastradalima pokoj dusi.

VL
KM
KMJ
12:05 08.02.2016.

Registracija KT (KUTINA), SVE JASNO

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.