Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OZLIJEĐENIH

Teška nesreća na A1 kod Ogulina: Prevrnuo se autobus, jedna osoba stradala

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.02.2023.
u 07:57

Policija je objavila da se u trenutku nesreće u autobusu nalazilo 9 putnika i vozač. Jedna je osoba smrtno stradala, dok je više osoba ozlijeđeno te im se liječnička pomoć pruža u Općim bolnicama u Karlovcu i Ogulinu

Teška nesreća dogodila se sinoć na autocesti A1 između čvora Brinje i čvora Ogulin u smjeru Zagreba. Autobus albanskih registracija se prevrnuo, a jedna osoba smrtno je stradala, potvrdila je PU ličko-senjska. Promet na tom dijelu autoceste je u prekidu.

''Sinoć oko 23,43 sata na autocesti A-1, u smjeru sjevera, kod čvora Brinje, došlo je do prometne nesreće. Nesreća se dogodila kada je 58-godišnji albanski državljanin upravljao autobusom albanskih nacionalnih oznaka i iz za sada neutvrđenog razloga skrenuo udesno, udario u ogradu i prevrnuo se na lijevi bok. U autobusu se u trenutku nesreće nalazilo 9 putnika i vozač. Jedna je osoba smrtno stradala, dok je više osoba ozlijeđeno te im se liječnička pomoć pruža u Općim bolnicama u Karlovcu i Ogulinu'', javila je policija.

 

Zbog zimskih uvjeta na cestama i jake bure u nedjelju ujutro u Hrvatskoj je otežan cestovni i pomorski promet, objavio je HAK. ''Prometna nesreća na autocesti A1 na 112+000 km između čvora Brinje i čvora Ogulin. Za sav promet zatvoren je kolnik između čvora Ogulin i čvora Brinje u smjeru Zagreba. Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcima. Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova. Molimo korisnike za strpljenje'', javljaju.

1/7

Zimski su uvjeti i snijeg na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, uključujući autocestu A1 između čvorova Karlovac i Maslenica, autocestu Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Karlovac te državnu cestu Karlovac-Udbina-Knin i staru cestu kroz Gorski kotar. U priobalju puše bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima, pa su u prekidu pojedine trajektne, katamaranske i brodske linije.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto, a nema ni slobodnog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci ili Istri i obrnuto. Za sav promet zatvorene su dionica Jadranske magistrale (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zbog vjetra te dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Ogulin i Brinje u oba smjera zbog prometne nesreće na 112. km.

>> VIDEO Teška nesreća na A1 kod Ogulina: Prevrnuo se autobus, jedna osoba stradala

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
08:00 26.02.2023.

Ajmo ljudi,neki koncert ili nešto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije