Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA AUTOCESTI

Teška nesreća kod Zaprešića, vozač se autom zabio u naplatnu postaju, jedna osoba poginula

Teška nesreća kod Zaprešića, vozač udario u naplatnu kućicu i na mjestu poginuo
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.01.2024.
u 07:46

HAK je izvijestio kako se na autocesti A2 Zagreb-Macelj vozi usporeno zbog prometne nesreće

Teška prometna nesreća dogodila se jutros na autocesti A2 Zagreb-Macelj na naplati Zaprešić u smjeru Maclja gdje se vozač automobilom zabio u naplatnu postaju. Policija je izvjestila da je do nesreće došlo u 5.40 sati te da je u nesreći poginula jedna osoba. Očevid je u tijeku.

Sudeći prema fotografiji koju nam je poslao čitatelj, vozač je velikom brzinom udario u naplatnu postaju s obzirom da je automobil potpuno uništen kao i dijelovi naplatne postaje. 

Teška nesreća kod Zaprešića, vozač udario u naplatnu kućicu i na mjestu poginuo
1/25

 

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj na naplati Zaprešić u smjeru Maclja vozi se usporeno uz regulaciju policije i ophodarske službe, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK). Inače, HAK je priopćio kako su kolnici mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni. Danas od 8 do 16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali na predjelu Ruskamen kod Omiša vozit će se naizmjeničnim propuštanjem vozila uz semafore.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama (te ostala vozila bez zimske opreme) na nekim cestama u Lici. Zbog oštećenja mosta dionica državne ceste DC2, most Ilok-Bačka Palanka, zatvorena je za vozila teža od 3,5 tona. U pomorskom prometu nema poteškoća.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 5

KI
kiseli
09:15 17.01.2024.

Zadnji difuzor govori sve

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:39 17.01.2024.

Bosanac koji je jednostavno zaspao.

BO
BoljiSvijet
08:26 17.01.2024.

Migrant bježao iz Slovenije prema Bosni ili???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije