Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezene u bolnicu

Teška nesreća kod Ludbrega: Dvije djevojčice ispale iz traktora, vozač bio alkoholiziran

Batrina: Pri naletu osobnog automobila na traktor poginuo vozač traktora
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
12.10.2022.
u 12:08

U jednom je trenutku navedenom cestom iz istog smjera naišlo osobno vozilo kojim je upravljala 44-godišnjakinja te prednjim dijelom udarilo u stražnji lijevi dio neosvijetljenog zaprežnog vozila.Traktor se s prikolicom prevrnuo na desni bok

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 19 sati na državnoj cesti D-2 kod Vrbanovca, ozlijeđene su dvije djevojčice. 

Kako je izvijestila varaždinska policija, muškarac starosti 36 godina upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0.57 g/kg, traktor s priključenim zaprežnim vozilom na kojem je prevozio ogrjevno drvo, krećući se iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. U jednom je trenutku navedenom cestom iz istog smjera naišlo osobno vozilo kojim je upravljala 44-godišnjakinja te prednjim dijelom udarilo u stražnji lijevi dio neosvijetljenog zaprežnog vozila.

Traktor se s prikolicom prevrnuo na desni bok, pri čemu je iz traktora na zeleni pojas uz rub kolnika, ispao vozač i dvije putnice starosti 6 i 11 godina, koje je nepropisno prevozio na traktoru. Djevojčice su pritom ozlijeđene te su prevezene u varaždinsku Opću bolnicu, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Prilikom udara je također iz zaprežnog vozila na kolnik ispao sav prevoženi teret te je za vrijeme trajanja očevida, sve do 21.45 sati, promet navedenom dionicom državne ceste bio zatvoren za promet i odvijao se obilaznim pravcima.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
13:20 12.10.2022.

zaprežno vozilo???? valjda prikolica koja je bila priključena na traktor. u zaprežno vozilo (prikolicu, kočiju) se upregnu životinje (konji, krave, volovi, magarci, npr...). dok se prikolica priključi na traktor onda više nije zaprežno vozilo.

DU
Deleted user
09:10 13.10.2022.

Priključno ili zaprežno? Da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije