Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drski vozač

Teretnjakom ušao na pogrešan ulaz pa policajcu prijetio smrću

granica
Nada Koturić
29.02.2012.
u 08:50

Vozač je na graničnom prijelazu Županja svojim teretnjakom ušao na ulaz namijenjen osobnim automobilima pa je zbog toga prekršajno kažnjen

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Županja, na ulazu u Hrvatsku, kontroliran je 39-godišnji hrvatski državljanin iz Velike Kopanice, koji je upravljao teretnim automobilom marke Mercedes, slavonskobrodskih registarskih oznaka, koji je, nakon što mu je policijski službenik uručio optužni nalog zbog počinjenog prekršaja, zaprijetio smrću.

Drski 39-godišnji vozač je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog počinjenog kaznenog djela prijetnje. Kako nam je pojasnio policijski glasnogovornik, vozač je na graničnom prijelazu Županja svojim teretnjakom ušao na ulaz namijenjen osobnim automobilima pa je zbog toga prekršajno kažnjen. To ga je iziritiralo pa je opsovao policajca i zaprijetio mu smrću. Za to može biti kažnjen kaznom od 6 mjeseci do tri godina zatvora.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:44 29.02.2012.

Prvi sam . :)

LA
larala
21:59 29.02.2012.

\"vozač je na graničnom prijelazu Županja svojim teretnjakom ušao na ulaz namijenjen osobnim automobilima pa je zbog toga prekršajno kažnjen. To ga je iziritiralo pa je opsovao policajca i zaprijetio mu smrću. Za to može biti kažnjen kaznom od 6 mjeseci do tri godina zatvora.\" za ubojstvo je nedavno onaj tip dobio 2g zatvora, ovom siromahu prijeti od 6 mj. do 3g. jer je opsovao policajca.....pa, bože mili u kakvoj mi to državi živimo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije