Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navala na jadran

Tek je četvrtak, a kolone prema moru bile i do 30 kilometara

kolona, cesta, gužve (1)
Foto: Pixsell
1/3
29.07.2010.
u 17:58

Na Istarskom ipsilonu vozilo se u koloni dugoj oko 27 kilometara. Promet otežava i kiša, a kolnici su mokri i skliski u Istri, na širem riječkom području i u Gorskom kotaru.

Promet glavnim cestovnim pravcima, osobito na autocestama A1, A2 Zagreb – Macelj i A3 Bregana – Lipovac, i dalje je pojačan, javljaju iz Hrvatskog autokluba. Tek je četvrtak, a gužve na prometnicama, posebice na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na izlazu ne smanjuju se i posebno usporavaju promet. Tako se na Istarskom ipsilonu vozilo u koloni dugoj oko 27 kilometara. Kilometri su se smanjili tek oko 19 sati i sada je kolona dugačka desetak kilometara.

Promet otežava i kiša, a kolnici su mokri i skliski u Istri, na širem riječkom području i u Gorskom kotaru pa iz HAK-a upozoravaju vozače na oprez.

Granični prijelaz Rupa otvoren je za sav promet, a u Jelšanama se sa slovenske strane vozi naizmjence.

Promet je pojačan na svim graničnim prijelazima u Istri, povremeno i u oba smjera. Također, pojačan je ulaz na Staroj Gradiški, izlaz na Bajakovu, a promet u oba smjera na Maclju i Bregani.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

TE
tetrijebzg
18:28 29.07.2010.

a kakve to veze ima sa nama kad nam je vlada nesposobna i puna lopova koji trljaju ruke.

BK
bez_komentara_2
18:18 29.07.2010.

Što nam to vrijedi kad nam je vlada puna lopova?

CU
cunt
19:36 29.07.2010.

promet pojačan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,30km kolone a kaj bi onda bila 15km kolona ? prazna cesta ??? bik nepodojeni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije