Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Taxi Cammeo pokosio pješaka na Savskoj i usmrtio ga

savska, pješak (1)
Foto: PIXSELL
1/3
09.09.2012.
u 08:30

Policija moli svjedoke ove prometne nesreće da se jave na brojeve telefona 6333 410 ili na 192

Božidar L. (62) smrtno je stradao u naletu Taxija Cammeo za čijim je upravljačem bio I.B. (36) koji je išao prema Novom Zagrebu. 

Nesreća se dogodila oko tri sata iza ponoći na Savskoj cesti kod kućnog broja 118 u Zagrebu. 

Policija je tijekom noći obavljala očevid. 

Pješak je prelazio cestu 40 metara južno od obilježenog pješačkog prijelaza na raskrižju sa Slavonskom i Zagrebačkom avenijom u smjeru istoka kada je na njega naletio taksist koji se kretao u smjeru jugozapada. Od siline naleta pješak je na mjestu nesreće preminuo.

Policija moli svjedoke ove prometne nesreće da se jave na brojeve telefona 6333 410 ili na 192.

>>Omiljena poštara autom ubio ugostitelj s 2,42 promila

Turkinja poginula u slijetanju automobila s autoceste

Žena (32) smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 12.15 sati dogodila na dionici autoceste Zagreb-Lipovac kod Velike Kopanice, dvadesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda. Jedna je osoba teže, a još troje lakše ozlijeđeno. Do nesreće je došlo kada je automobil u kojem je bilo petero turskih državljana na sjevernom kolničkom traku u punoj brzini pod još neutvrđenim okolnostima sletio s ceste.

Svi ozlijeđeni prevezeni su u bolnicu. Tijekom očevida promet sjevernim kolničkim trakom autoceste se odvijao usporeno.

Obdukcija poginule turske državljanke bit će u nedjelju u brodskoj Općoj bolnici, a teško ozlijeđena osoba, doznajemo, izvan je životne opasnosti.

Komentara 16

DU
Deleted user
11:53 09.09.2012.

zato što inspekcije ništa ne rade a primaju dobre plaće. imamo najskuplju državnu službu na svijetu a prepušteni smo sami sebi kao u džungli. u kirgistanu provjeravaju vozi li taksi-vozač previše, a kod nas ne, jer se smatra sasvim normalnimm da nijedna inspekcija ne radi ama baš ništa.

CI
cibetka
13:10 09.09.2012.

Najlakše je vozača okriviti za nesreću,nitko ne gleda tko mu je dao volan u ruke. Šprem i gradska skupština su mu to omogučili da neki poluvozači bez iskustva voze po Zagrebu i siju smrt. Inspekcija i policija za njihovu suodgovornostst nema potrebe govoriti jer su korumpirani i ne rade svoj posao. A Vi novinari ste glavni krivci jer ne želite istražiti zašto oni ne rade svoj posao i pokrenuti ih. Familiji iskrena sućut.

DW
dr.who
10:27 09.09.2012.

Dakle radi se o Cammeu...pitanje za inspekciju-zašto im dopušta da voze svakodnevno po 12 sati bez adekvatnog odmora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije