Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ BILIĆ

Tata Paravinja brani sina: Nije kriv, nije bio tamo kad i Antonia

Navijači Barcelone
27.07.2011.
u 18:44

– To što je priznao ubojstvo bilo je pod prisilom jer je njegova žena, koju su također tamo tukli, rekla kako ga je čula da plače u susjednoj prostoriji i da su ga tukli – kaže Obrad Paravinja.

– Sve ću tužiti, i novine jer stalno pišu laži – ovo su prve rečenice koje nam je u Bilišanima pokraj Obrovca u kući koju je počeo graditi njegov sin rekao 61-godišnji Obrad Paravinja, otac Dragana Paravinje, osuđenog silovatelja u Srbiji i BiH te osumnjičenog za ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić.

Obrad Paravinja nevoljko je počeo odgovarati na pitanja o svom sinu. Rekao je kako se nada da nije kriv te dodao kako mu je poznato kako se stvari rješavaju u, kako je naglasio, "ovim državama".

>>Počelo ispitivanje svjedoka, a odvjetnik Paravinje tvrdi: Nema konkretnih dokaza protiv Dragana

Za silovanje u Srbiji Obrad Paravinja kaže da se zna da je to silovanje namješteno njegovu sinu Draganu. Na naš upit kako je moguće da su se baš svi urotili protiv njegova sina, i to žene koje tvrde da su silovane ili da ih je Dragan Paravinja pokušao silovati u tri države, Obrad Paravinja slegnuo je ramenima i rekao da je to i njemu malo čudno.

– Mislim da to Dragan u Hrvatskoj nije napravio jer nije mogao biti u isto vrijeme biti na mjestu gdje i Antonia. Naime, on je došao iskrcati kamion oko 7 sati i nije mogao sve to napraviti do 10 sati i stići na mjesto gdje se to navodno dogodilo. Moja žena i supruga moga sina bile su kod njega u zatvoru u Sarajevu i rekao im je da on nema veze s tom djevojkom koju traže u Hrvatskoj. To što je priznao ubojstvo bilo je pod prisilom jer je njegova žena, koju su također tamo tukli, rekla kako ga je čula da plače u susjednoj prostoriji i da su ga tukli. Nadam se da nije napravio to što govore.

Cijeli intervju s Obradom Paravinjom, te odgovor na to hoće li posjetiti obitelj Bilić pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka

Komentara 52

OB
-obrisani-
23:18 28.07.2011.

I tako se u režimu Nove praveDNOsti, grade kuće srpskim zločincima povratnicima iz hrvatskog džepa - nastavak zločina slijedi....

OB
-obrisani-
22:54 27.07.2011.

Ne branim Paravinju,ali sjećam se rata i batinanja u zarobljeništvu,vjerujte pod batinama i mućenjima priznaćete sve što želim ili ćete krepati u najgorim mukama. I to je priznanje

OB
-obrisani-
19:36 27.07.2011.

ma i ćaću i ženu u aps......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije