Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGROŽENE I BANKE
Povratak na članak

'Talijansko ne reformama velika je prijetnja opstanku eura i EU'

Novi talijanski premijer bit će četvrti zaredom (poslije Marija Montija, Giannija Lette i Mattea Renzija) bez izbornog legitimiteta

Komentari 3

NI
Nini istrijan
10:36 06.12.2016.

5 mld dolara koje je Renzijeva vlada spremila za spasavanje banke je kap u moru.Italijanske banke imaju momentalno 350 mld dolara nenaplacenih kredita a to znaci da je nekoliko banaka blizu stecaja. Mislim da pisac ovog clanka previse olako shvacaca sustinu problema i poziva se na stabilnost italijanskog ekonomskog sistema koji se u stvari od II sv.rata odrzava uz pomoc Njemacke. Evropa je cijelo vrijeme pod pritiskom koji se izmjenjuju iz jedne zemlje u drugu,kao u jednom zacaranom krugu i pitanje je kako ce se iz toga ozvuci. Vrlo vaznu ulogu ce imati Trump koji ostvarili li svoje obecanje o carinama njemackih proizvoda gurnuti Evropu u recesiju sto za nas znaci da je neki pozitivan ekonomski razvoj jos dalje nego sto je danas.

VL
OP
opančar
12:59 06.12.2016.

nek pooštri sankcije italija i eu još jače prema rusiji, jer zakaj bi rusima morali 1000 kubika plina plaćat 450 eura, kad mogu od amera kupovat 1000 kubika za 1100 eura, pametnom je sve jasno.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
19:45 06.12.2016.

milina mi ih je ćut a pitao bih ih ćije to bankew su ugrožene pa njemac je stvorio monopol u svim državama i u bankama samo što još nose iena država .jednom rjećju ako li ko treba strahovat onda je to njemaćka jer gubi svoj monopola narod u državama će opet stat no on nikad više nikog neće moć nasamarit jer je ovo eunija iskorištavanja i stvaranja onih unijevaca koji bi trebali držat uniju jer su dobili krede privilegije i slićno što neide niti može opstat san i lijepe rjeći više ne prolaze bez djela a djela su sigurnost ćega više nema i prosperitet u radu što opet nema radi pohlepe njenih drmatora koji uniju ostaviše takorekoć u neimaštini i svedošew na ovisnika ili uvoznika za pojedince koji mlate pare samo za sebe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.