Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija fulcro

Talijanskim mafijašima zaplijenjena imovina od 120 mil. €

talijanska policija
AFP/PIXSELL
18.12.2012.
u 14:46

U operaciji je uhićeno 28 osoba, a imovina je zaplijenjena mafijašima u Napulju, Milanu, Bergamu, Brescii, Bologni, Rimu, Chietiju, L'Aquili, Catanzaru...

Talijanska policija zaplijenila je danas mafijaškoj organizaciji imovinu u vrijednosti većoj od 120 milijuna eura, te uhitila 28 osoba u operaciji nazvanoj “Fulcro”. Protumafijaška direkcija, policija i karabinjeri proveli su zapljene u Napulju, Milanu, Bergamu, Brescii, Bologni, Rimu, Chietiju, L'Aquili, Catanzaru i drugim mjestima u kojima je klan Fabbrocino, napuljske mafijaške organizacije zvane Camorra.

Taj mafijaški klan kojem je na čelu Mario Fabbrocino, nedavno osuđen na 15 godina zatvora zbog iznuđivanja, uspjevao je prijetnjama pobjediti na javnim natječajima za izgradnju objekata i infrastrukture. Računa se da mafijaške organizacije kroz tazna ulaganja u nekretnine i poslove, posjeduje više od 20 milijardi eura razne imovine.

Ključne riječi

Komentara 3

K1
k1milica
15:51 19.12.2012.

u kumu 3 se lijepo objasnjava.. kad corleone svadivsi se s sefom IOR (Istituto per le Opere di Religione narodski vatikanska banka) kaze da krece u napad na jacega od sebe na prave ubojice masone i sl. i da sadd ne prepricavam film u zadnjem dijelu filma : calvi (direktor banke ambroziane sada banco intesa narodski PBZ)objesen ispod mosta u londonu s ciglom u dzepu.....mislim da samo konzultirajuci wikipediju u tih 10 min fima potrosio dane ako ne i tjedne a analiza podataka mi je struka...

BA
Bandit
17:29 18.12.2012.

Nazalost kod nas to nije moguce jer nema tko da izda takvu naredbu kad su svi lopovi...

OB
-obrisani-
15:10 18.12.2012.

A kad ce nasi nasoj mafiji zaplijniti sve sto imaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije