Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
berlusconi odlazi
Povratak na članak

Talijani usvojili stabilizacijski zakon, čeka se nova vlada

Napolitano će već sutra otvoriti konzultacije za sastav nove vlade i vjerojatno će već uvečer povjeriti mandat za sastav

Komentari 5

IR
irani
20:04 12.11.2011.

Za razliku od Grcke Italija ima snaznu industriju i trebali bi biti u daleko povoljnijoj situaciji. OK, ima neki slicnosti; pogotovo oko drzavne birokracije i \"kreativnih\" prijava dohodka poreznim vlastima. Ako se uspiju dogovoriti i potegnuti zajednicki, buducnosti nije losa.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:25 12.11.2011.

U Italiji Berluskoni odstupa ...a parlament će imenovati novog Premijera.Za demokratski svijet uobičajena procedura.Jednako je i u Engleskoj.Događa se isto kao i u Hrvatskoj...gdje i dan danas jedni osporavaju Jadranku kao nelegalnu premijerku,a došla je na to mjesto voljom saborskee većine pobjedničke koalicije.

VL
GR
grabice
21:39 12.11.2011.

...tko će sad biti Talijanima kriv za sve njihove probleme i frustracije....? ...ovaj novi....a u banani su goroj od nas..... .....

VL
OB
-obrisani-
21:50 12.11.2011.

ha,ha,ha stabilizacijski zakon....drugim rijecima ,gule kozu radnom covjeku dok banksteri uzivaju u mekim foteljama

VL
OB
-obrisani-
02:27 13.11.2011.

čuj kako hvale kolonizacijske mjere bankstersii

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.