Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laka zarada

Tajkun ponudio 50 milijuna eura onome tko zavede njegovu kćer

Cecil Chao, Gigi (1)
Foto: Facebook
1/3
26.09.2012.
u 12:41

Iako se čini sasvim jednostavno, muškarci će malo teže osvojiti 33-godišnju Gigi jer je navodno već udana – i to za ženu

Tajkun Cecil Chao (76) iz Hong Konga ponudio je čak pedeset milijuna eura onom muškarcu koji uspije zavesti njegovu 33-godišnju kćer Gigi, piše South China Morning Post.

– Nije mi bitno je li bogat ili siromašan. Bitno je samo da je velikodušan i nježna srca – rekao je 76-godišnji tajkun te dodao da je njegova kći vrlo dobra žena, talentirana i dobrog izgleda. Posvećena je svojim roditeljima, velikodušna je i često volontira.

No, da stvar ne bude tako jednostavna, postoji jedan mali problem. Gigi je, naime, navodno već udana, ali ne za muškarca, nego za svoju dugogodišnju djevojku, sada suprugu. Za nju se udala u Francuskoj budući da u Kini nisu dopušteni istospolni brakovi. No njezin otac odbija to i govori da nije udana i kako je još slobodna.

Ključne riječi

Komentara 27

PL
plavatrava
13:16 26.09.2012.

taj sam, oženit ću obe

UL
ultraljubicasti
13:37 26.09.2012.

bio bi sretan i onaj koji bi ju zaveo bez da je nagrada u pitanju haha.gledao sam ju i na drugim slikama,mala je super.

BO
BokunVina
13:07 26.09.2012.

...mozda Gigi nije "ona"...vec je mozda Gigac postao, napravio promjenu spola pa ima visuljak medj nogama.....a tata tajkun misli da je jos uvijek Gigica....:LoL ....netko treba da testira....je ruka puna il nije.....:-)))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije