Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u intervjuu za Vreme

Tadić:Srbija je vodeća zemlja u regiji u borbi s organiziranim kriminalom

tadic
afp
24.02.2010.
u 13:22

Tadić je podsjetio da Srbija ni pod koju cijenu neće odustati od sustavne borbe protiv organiziranog kriminala te izrazio nadu da će i druge zemlje regije ući u odlučniju borbu s organiziranim kriminalom.

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić ocijenio je da zemlje u regiji ne sudjeluju istim intenzitetom u borbi protiv organiziranog kriminala i istaknuo da srbijanske snage sigurnosti surađuju s britanskim i američkim partnerima.

- Srbija je sasvim sigurno vodeća zemlja u regiji u borbi protiv organiziranog kriminala - rekao je Tadić u intervjuu za najnoviji broj magazina Vreme, koji se danas pojavio na kioscima.

Podsjetio je da Srbija ni pod koju cijenu neće odustati od sustavne borbe protiv organiziranog kriminala te izrazio nadu da će i druge zemlje regije ući u odlučniju borbu s organiziranim kriminalom.

Tadić je istaknuo da je organizirani kriminal koji pogađa Srbiju globalno povezan, zbog čega Srbija i surađuje s međunarodnim obavještajnim institucijama i da u toj borbi ne sudjeluju istim intenzitetom i sve zemlje regije, ali je pojasnio i da službe u regiji nisu bile puno upućene u akciju zapljene velike količine droge u Južnoj Americi.

Ključne riječi

Komentara 37

BT
bili-tartuf
13:36 24.02.2010.

to je u Serbiji-Industrija,..\"Export-kriminal\"...

OB
-obrisani-
13:47 24.02.2010.

i šta ćemo mi tek uraditi kad uđemo u evropu sa ovim našim lopovima i političarima.samo da nas još Mišković pusti.eu neće trajati ni par godina

OB
-obrisani-
14:01 24.02.2010.

mi smo pemci mi se ne bojimo,kad zapuca mi se razbježimo--ovo je narodna iz okolice daruvara,zato ćuti,a nastavak ove o srbin u vojnike ide dva ga vuku a trojica tuku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije