Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio mišljenje

Tadić spreman za premijersku funkciju jer nikad ne odustaje

'Serbia\'s incumbent President Boris Tadic gestures in front of supporters of the Democratic Party, during a rally in Belgrade, on May 2, 2012. Serbia\'s incumbent President Boris Tadic brought Serbia
'ANDREJ ISAKOVIC'
28.05.2012.
u 08:45

Smatra kako je Nikolić i sam dovoljno kazao o njemu rekavši da predsjednik DS-a sam mora odlučiti hoće li biti premijer ili ne

Boris Tadić spreman je postati novi srbijanski premijer, ali, naravno, samo ako ostale stranke s kojima će koalirati, SPS, PUPS i JS, prihvate način rada i ciljeve na kojima bi se trebala temeljiti buduća vlada.

Tadić je uvjeren da svi mogu biti zadovoljni ugledom koji Srbija ima u svijetu, a naglasio je kako o njegovoj uspješnosti i potrebi da i dalje sudjeluje u političkom životu Srbije govori činjenica da je i sam Tomislav Nikolić rekao da šef DS-a sam treba odlučiti hoće li biti premijer ili ne, javlja RTS, te kako se trenutačno nitko ne gura na mjesto predsjednika vlade.

Iako je u izbornoj noći najavio da nakon gubitka na predsjedničkim izborima neće zasjesti u premijersku fotelju, u zadnje mu vrijeme mnogi napominju, tvrdi, kako je uvijek naglašavao da DS nikada neće odustati i upravo zbog toga odlučio je prihvatiti premijersku funkciju.

Ključne riječi

Komentara 21

ZO
zo311052
09:20 28.05.2012.

Naravno, teraju ga njegovi tajkuni. Treba pokrivati muljačine predhodne vlade u kojoj je on bio i alfa i omega. Treba zataškati sve malverzacije oko mostova, puteva pravosuđa i raznoraznih mafija čije procesuiranje čeka. No i Nikolić je iste gore list.st. Došao je na krilima istih mentora.Zar mu nisu čestitali pobedu nekoliko ati pre zatvaranja birališta. Ništa se neće promeniti sem retorike. Svi političari srljaju u tu Europu a narod je protiv. Niko ništa nije dobio od te Europe sem zaduženosti, bezperspektivnosti i bezposlice.

VE
velikazmija
09:32 28.05.2012.

ima li hrvatska svoje prste u ovoj nakaradnoj ruskoj odluci putin jedno medvedev drugo i nakon isteka zamijene se -- strava --e moj tadiću nije ni tebi lako -- sanu izmijenjen -- plan -b-

OB
-obrisani-
09:18 28.05.2012.

još jedan dokaz da političarima nikad ne treba verovati,.,....za njega sam glasao al sad je pokazao da i on laže....ne kao nikolić...ali laže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije