Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU

Tadić se sastao s predstavnicima srpske manjine iz regije

'Serbia\'s President Boris Tadic delivers a speech during the Party of European Socialists (PES) Progressive Convention in Brussels November 25, 2011.    REUTERS/Francois Lenoir  (BELGIUM - Tags: POLI
'FRANCOIS LENOIR'
23.12.2011.
u 18:56

Sastanku su, između ostalih, nazočili Milorad Dodik i Milorad Pupovac, a razgovaralo se o razvoju dobrosusjedskih odnosa

Predsjednik Srbije Boris Tadić razgovarao je u petak u Beogradu s predstavnicima Srba iz regije o razvoju dobrosusjedskih odnosa i unapređenju položaja srpskih zajednica u zemljama regije, javljaju mediji iz Srbije pozivajući se na priopćenje Ureda predsjednika Srbije.

Sastanku su, između ostalih, nazočili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, saborski zastupnik i predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Republici Hrvatskoj Milorad Pupovac te predsjednik Zajedničkog vijeća općina Vukovar Dragan Crnogorac. Tadić je istaknuo, navode mediji, da je Srbija svjesna svoje odgovornosti u očuvanju nacionalnog identiteta i ponovio kako "Srbi moraju biti lojalni građani država u kojima žive", a predstavnici Srba iz regije "izrazili su razumijevanje i potporu naporima Srbije da se situacija na Kosovu riješi kroz dijalog i mirnim putem".

Mediji u Srbiji ne donose detalje ovog razgovora, ali zato detaljno navode tko je sve nazočio susretu.

Komentara 19

OB
-obrisani-
19:14 23.12.2011.

Ajde molim vas objasnite mi po čemu ova vijest zaslužuje objavljivanje u Hrvatskoj?

Avatar Aristarh
Aristarh
19:12 23.12.2011.

Nova vlast u Hrvatskoj, nove upute od šefa iz Beograda. Raspametit će se uskoro.:))

VU
VukovarCH
20:56 23.12.2011.

Samo Sibir Srbina Spasava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije