Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečanost u MUO

Tadić se na domjenku upoznao sa Severinom i izljubio s Ninom

domijenak (1)
Foto: PIXSELL
1/23
VL
Autor
Jasmina Popović
25.11.2010.
u 23:07

Razgovor s premijerkom Kosor bio je uzrok Tadićeva kašnjenja na druženje koje je za njega organizirao predsjednik Josipović

Srbijanski predsjednik Boris Tadić nakon cjelodnevnog boravka u Lici i Dalmatinskoj zagori susreo se u hotelu Esplanade s premijerkom Jadrankom Kosor. U razgovoru koji je trajao 45 minuta njih su dvoje rezimirali protekla dva dana i teme koje su otvorene tijekom Tadićeva prvog službenog boravka u Hrvatskoj.

Razgovor s premijerkom bio je uzrok Tadićeva kašnjenja na druženje koje je za njega organizirao predsjednik Josipović u Muzeju za umjetnost i obrt. No, čekanje gosta samo je potenciralo uzbuđenje koje se moglo osjetiti među uzvanicima. Njih oko 300 iz Zagreba i Beograda očekivalo je Josipovića i Tadića iako se znalo da Tadić ne može dugo ostati jer je želio na kraju večeri stići i do Beograda.

Kratko se obraćajući gostima, Josipović je rekao da su odnosi Hrvatske i Srbije sve bolji i da će biti još bolji kad se Hrvatska i Srbija pojave zajedno na trećim tržištima. Tadić, koji se na domjenku pojavio u crnom odijelu i bijeloj košulji bez kravate te bio dočekan uz taktove pjesme Franka Sinatre “My Way”, kratko je rekao da je, razmišljajući o protekla dva dana, došao do definicije da tu nije bila riječ o odnosu dviju država i dvaju predsjednika, već o odnosu dvaju društava – hrvatskog i srpskog.

– Ovo je nova stranica u odnosima i ako smo predsjednik Josipović i ja tome pridonijeli, bit ću vrlo sretan. Ja moram uskoro otići, a vi ostanite i uživajte jer pretpostavljam da vaša riječ tulum to podrazumijeva – rekao je Tadić i umiješao se zajedno s Josipovićem među goste.

Među gostima su bile i dvije hrvatske pjevačke zvijezde – Severina u bijeloj haljini do koljena i krznenom kaputiću i Nina Badrić u vrlo kratkoj crnoj minici.

Svi koje je zanimalo hoće li se predsjednik Tadić i Severina konačno upoznati mogu odahnuti. Upoznali su se. No, iz srdačnih poljubaca koje je Tadić razmijenio s Ninom Badrić bilo je očito da je to već dulje poznanstvo. Domjenak je pohodila i Lepa Brena zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Među gostima se izmiješala hrvatska i srbijanska glumačka scena koju su predstavljali Miki Manojlović, Sergej Trifunović, Ksenija Marinković, Sreten Mokrović, režiseri Hrvoje Hribar, Dalibor Matanić, poslovnjaci Ivica Mudrinić, Goranko Fižulić, Nadan Vidošević, Luka Miličić, sportašica Blanka Vlašić...

Dvojica predsjednika pokušala su razmijeniti koju riječ s većinom gostiju, a možda im je najljepši trenutak bio kada su zapjevali uz klapu Hrvatske vojske “Sveti Juraj”. Predsjednik Tadić sa zanimanjem je poslušao “Ju te san se zaljubija” i zapjevao uz stihove “Cesarice srca moga”, a ni njegov savjetnik Srđan Šaper iz nekadašnjeg VIS-a Idoli nije mogao odoljeti.

Komentara 325

OB
-obrisani-
15:47 26.11.2010.

Nista novo Gruja...pozdrav..odoh..

OB
-obrisani-
01:53 26.11.2010.

nije Thompsonu mjesto medju elitom

DU
Deleted user
10:04 26.11.2010.

Dernek se iz Srba premjestio u Zagreb, u medjuvremenu je bio jos na nekoliko mjesta po Hrvatskoj!!! lignju se vodi za rukicu, pa malo lignja vodi za rukicu, onako popola bratski!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije