Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dačić se premišlja
Povratak na članak

Tadić odustao od nove vlade zbog Dačića

Vučić je na sjednici Glavnog odbora SNS najavio kako će "u sljedećih godinu ili dvije svi živjeti teško i morati trpjeti dok Srbija ne stane na zdrave noge"

Komentari 3

CR
crocro
22:21 15.04.2014.

Ima li koji Hrvat koji će biti član srpske vlade ili koji će biti predstavnik Hrvatske nacionalnosti u srpskom parlamentu. Barem toliko koliko ima srba u Hrvatskim državnim institucijama, vladi i Saboru. Štoviše postoji mogućnost da srbin zastupa Hrvatsku u europskom parlamentu. A naš premijer priča o ugroženosti manjina tj. udaru na manjine zbog uporabe ćirilice. A ne priča o ugrozi Hrvata u Vukovaru koji će morati čitati ćirilicu. I gledati i čitati.

VL
Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
11:33 16.04.2014.

Hvalim te bože samo kad ovog nalickanog puderijanca nećemo ponovo gledati!!!.

VL
MO
morituriite
20:32 15.04.2014.

Ah ovo su dobre vijesti! U suprotnom bi nam svakodnevno bio serviran nastavak idilične ljubavne veze Josipović-Tadić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.