Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

T. Horvatinčić: Žao mi je tih mladih ljudi, krivi su vođe

horvatinčić
Arhiva VL
11.02.2010.
u 16:19

Mislim da bi vođe ovih prosvjeda, njih nekoliko, trebali reći javnosti koje su to oni imali privatne interese u odnosu na nekretnine koje je kupila Hoto grupa.

- Zašto se Marina Škrabalo i Sanja Modrić u svome “otvorenom prosvjednom pismu” uredništvu Informativnog programa Hrvatske televizije nisu predstavile kao aktivistice Zelene akcije, nego se skrivaju iza članstva u Programskom vijeću HRT-a?! Pa sad u tom pismu broje koliko je puta Hloverka kimnula glavom ili nije? To je suludo, budući da meni Hloverka Novak-Srzić ionako nije bila sklona u emisiji - niti sam to tražio - ali sam očekivao da će me, kad su me već pozvali u Otvoreno, bar pustiti da završim svoju misao do kraja.

Nije ona mene pozvala u emisiju osobno niti na svoju ruku, nego je to očito bio stav uredništva i uređivačke politike Informativnog programa HTV-a. A meni nije bilo ni na kraj pameti da u emisiji nastupim zajedno s nekim iz Zelene akcije ili s nekim od prosvjednika jer me oni uvijek nadglasaju svojim objedama i lažima. Inače, stav Hoto grupe je da se mi bavimo građenjem, za što imamo sve potrebne dozvole, i da se stalno ne "opravdavamo" javnosti zašto s investicijom većom od 100 milijuna eura želimo urediti jedan od središnjih blokova u Zagrebu.

U izradi je i trodimenzionalna vizualizacija koju ćemo postaviti na ulazu u Varšavsku, a na tom je mjestu ionako svaki dan bar pet nepropisno parkiranih automobila. Kad je, pak, riječ o policijskoj akciji, ja vjerujem u vladavinu prava i pravnu državu - i mislim da bi vođe ovih prosvjeda, njih nekoliko, trebali reći javnosti koje su to oni imali privatne interese u odnosu na nekretnine koje je kupila Hoto grupa. I zato mi je, u tom kontekstu, žao tih mladih ljudi koji se smrzavaju po drveću, u kontejnerima... a njihovi vođe u najmanju ruku završe u Skupštini, Saboru ili na nekoj političkoj listi, rekao je za Večernji list poduzetnik Tomo Horvatinčić.

Komentara 59

DU
Deleted user
16:55 11.02.2010.

u redu gos-n Horvatinčić. Poslije vašeg gostovanja kod legendarne Hlo jedino je ostalo nejasno da li, ako snijeg čistite u jahaćim čizmama, jašete sa lopatom za snijeg?

MA
marko53
16:57 11.02.2010.

Pa poslije kažu kriva država.Skupljači boca, ostaju skupljači boca.

Avatar hudikadr
hudikadr
18:11 11.02.2010.

Bandiću - ljigavi primitivče - ODSTUPI , a kriminalca sa slike gore pod hitno u RBA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije