Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svjetske sile, završite u BiH posao ili će bačva baruta eksplodirati

Nigdje se na malom prostoru kao u BiH ne sukobljavaju interesi svjetskih i regionalnih država, raznih religija...

Komentari 21

KR
Krasimir
13:53 19.05.2015.

Mislim da Americi i zapadu nije do unistenja genocidnih struktura u entitetu zvano srpska,te da ce pokusati da to ucini politickim metodama, a ne kao vojske Hov i Bov koje su bile na putu za banjaluku i vec spremni da je oslobode

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:02 19.05.2015.

Srbi su u Prijedoru i po RS-u izdale naredbu putem lokalnog radija 31.05.1992. kojom se naređuje nesrpskom stanovništvu da obilježi svoje kuće bijelim zastavama i da pri izlasku iz kuća stave bijele trake oko rukava. Čiji je ishod bio dao da su pobili 94% Hrvata i Bošnjaka po RS-u. Bio je to prvi put od 1939. i nacističkog proglasa po kojem su poljski Židovi morali nositi žute trake s plavom Davidovom zvijezdom oko rukava. I takvi su dobili RS i doveli BiH do bure barzuta!

VL
TM
Tea@Matej
14:21 19.05.2015.

mudro cekati, hrvati i bosnjaci, povijesnom i ratnom istinom uciti koljeno po koljeno. doci ce trenutak, mozda tek slijedecoc generaciji, pa da se neprevda iz daytona revidira. neprijatelj, kojemu se sve manje vjeruje danas a hvala bogu i sve manjeje kroz povijest, nece izdrzati u okviru "drzava u drzavi" vjecno. traziti ce put osamostaljenja. to je prilika za hrvate i bosnjake...

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
14:40 19.05.2015.

Jednako kao što je kukavičkim gubitnicima partizanima i četnicima podarena na poklon Jugoslavija, tako je i RS na pladnju dana tim trofaznjacima, koji bi u pola dana pali da truli zapad nije tražio da se HV zaustavi na granicama... Isti nered rade i isti pogrom i klanja. Samo silom, ali uvijek protiv nenaoružanih, žena, djece, staraca. Sramota nezabilježena u povijesti čovječanstva! Ali pasti će. Pada svaka nepravda i laž. Gnjilež će ih iznutra proždrti...

VL
SX
sudbina x
10:36 20.05.2015.

Bosna je bure baruta, pa će se svaka eskalacija brzo preliti u Hrvatsku,samo me zanima tko će tada braniti Hrvatsku kad znamo što ova vlada radi braniteljima.Sigurno će nas baraniti Milanović,Pusić,Jovanović,Teršelić,Pupovac i ostala bratija..!

VL
SX
sudbina x
11:26 20.05.2015.

Glavni remetilački faktor na prostoru Balkana su Srbi i da su Amerikanci 95 dozvolili Hrvatima, danas tih problema nebi bilo..!

VL
SX
sudbina x
10:40 20.05.2015.

Sad namjerno u Dubrovniku provociraju terorizam nekakvom predstavom jer žele Hrvatsku uvući u sukob kako bi nam uništili turizam. Neznam zašto tu predstavu nije postavio Oliver Frljić u svom kazalištu.To su sve prozirne i prljave igre Hrvatske pete kolone..!Oće nas na perfidan naćin posvađati s muslimanima..!

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
14:38 19.05.2015.

eto i ameri prave na silu u europi islamsku drzavu...pa sad kukaju fakat..

VL
SI
sisoljub
18:13 19.05.2015.

"Foreign Affairs" objavio je lani članak Alexandra J. Motyla u kojem se poziva na slamanje Rusije i rušenje Putina..

VL
SI
sisoljub
18:12 19.05.2015.

"Foreign Affairs" je časopis Rockefellerovog think tanka "Vijeće za vanjsku politiku" (Council on Foreign Relations). CFR je političko krilo bankstera i tajkuna iz Federal Reserve (američka središnja banka u privatnim rukama) i CFR je faktička stvarna vlada SAD-a, koja postavlja predsjednike SAD-a. , upravlja svjetskim gospodarstvom i financijama i upravlja krizama po svijetu. CFR većinski stoji i iza organizacije skupine Bilderberg, zajedno sa drugim think tankom bankstera iz FED-a Brookings Institution. Gotova cijela američka elita su članovi u CFR: Henry Kissinger, povjerenik Rockefellera, John Kerry, Madelaine Albright, australsko-britanski tajkun Rupert Murdoch, George Soros, bivši američki ministar obrane Chuck Hagel, novi ministar obrane Ashton Carter, Lloyd Blankfein (šef Goldman Sachsa), Devon Sharma (šef rejtiniške agenture Standard & Poors),. i mnogu drugu, a članovi su bili i Bill Clinton i George W. Bush. Članovi CFR-a su također i "svjetski misionari", holivudske zvijezde George Clooney i Angelina Jolie. Dugogodišnji član i jedno vrijeme direktor CFR-a, bio je Cyrus Vance ("mirovni preovarač za vrijeme Domovinskog rata), a članovi CFR-a su i poznati švedski jugofil Carl Bildt i bivši opunomoćenik EU za vanjske poslove, Javier Solana (veliki prijatelj Rockefellera). Britanski Chatham House (ranije se zvao Kraljevski institut za međunarodne odnose) je sestrinski think tank CFR-a (osnovani su gotovo istovremeno u dogovoru, prije 95 godina). Dva glavna autora Daytonsklog sporazuma američki diplomat Richard Holbrooke i njemački diplomat Wolfgang Ischinger su oba Rockefellerovi ljudi. Pokojni Holbrooke je bio član glavnog odbora CFR-a, Trilaterale i skupine Bilderberg. Ischinger, ravnatelj Minhenske konferencije o sigurnosti je član Rockefellerove Trilateralne i još 5-6 drugih organizacija.

VL
DU
Deleted user
14:05 19.05.2015.

Možda bi svjetske sile najprije trebale završiti posao u Hrvatskoj?

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
09:36 19.05.2015.

Svjetskim silama se živo hebe za BiH. I ne samo svjetskim.

VL
DU
Deleted user
13:20 19.05.2015.

Sva ta sranja koja se dogadaju upravo su napravile te sile uvodeci tzv. Demokraciju, a vidimo da su napravili totalni nered i kaos iz kojeg se covjecanstvo nece izvuci bez 3. sv. Sada bo probleme trebale rjesavat male zemlje, a sile kupe vrhnje. Previse nepravde u cijelom svijetu i pitanje je trenutka kada ce nekom puknut film.

VL
Avatar d-ano
d-ano
09:50 19.05.2015.

Rak rana je izolirana i izmrijet ce sama od sebe.tj,narod ce se bobit izmedju sebe a veliki ce naselit kasnije svoje indijanace,,,,trebaju samo malo sacekat ,a imaju oni vremena vatru trebaju nalozit i dodat ulja za to su spremni uvijekmni uvijek i poznato sposobni,,,,,,,

VL
FU
fullmax
13:56 19.05.2015.

Glavni razlog tog stanja su - Amerika i EU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.