Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO POLJAK

Svjedoci nesreće u Držićevoj: Vidjeli smo da je tramvaj naletio na mladića, no nije jasno što je tamo radio

Foto: Snimio čitatelj
1/4
28.10.2022.
u 18:57

Nesreća je najviše uznemirila vozača tramvaja, ali i svjedoke jer se dizalica, koja je podignula tramvaj kako bi se izvuklo beživotno tijelo stradalog Poljaka, čekala sat vremena

Državljanin Poljske, 36-godišnji R.K.V. poginuo je danas oko 11 sati pod niskopodnim tramvajem linije 2 u Zagrebu na Držićevoj aveniji kod Autobusnog kolodvora. 

Nesreća je najviše uznemirila vozača tramvaja, ali i svjedoke jer se dizalica, koja je podignula tramvaj kako bi se izvuklo beživotno tijelo stradalog Poljaka, čekala sat vremena. 

Foto: Snimio čitatelj

Svjedoci kažu kako su vidjeli mladića da pretrčava cestu, dok jedni tvrde da je dolaskom na tramvajske tračnice naglo zastao, piše Jutarnji list. 

- Nekih desetak metara od zebre, tramvaj je naletio na mladića. Svi su se čudili zašto se baš tamo zatekao u vrijeme naleta. Nikom taj potez nije jasan jer je preskočio živice. Možda mu se noga zaglavila pa se nije uspio pomaknuti? I onda još na sve, kad ga je tramvaj udario, vukao ga je desetak metara, jer se očito nije mogao odmah zaustaviti - ispričala je svjedokinja. 

Policija i dalej istražuje sve okolnosti nesreće, a preko veleposlanstva će obavijestiti mladićevu obitelj o smrti. 

Komentara 8

DO
domolub
20:06 28.10.2022.

katastrofa

PI
Piver
21:51 29.10.2022.

Zalosno al sam si je kriv... No te zivice bi trebalo maknut i postavit metalnu ogradu koju nebi bilo lako preskocit i zaobic jerbo ljudi pretrcavaju takve ceste s tri trake od i do tramvajskih stanica i to je prometnii problem kad se vozite 60 70 po ogranicenju.

DU
Deleted user
20:56 28.10.2022.

Nije pazio pa ga tramvaj pregazio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije