Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pukao' i dao otkaz

Svim zaposlenicima poslao e-mail kojim šefa optužuje za bludničenje

seks na radnom mjestu
27.09.2012.
u 12:12

Kieran Allen na taj potez odlučio se jer nakon dvije i pol godine rada u tvrtki više nije mogao podnijeti neprestana omalovažavanja šefa koji je ženama iz ureda svakodnevno upućivao neumjesne lascivne komentare

Revoltiran seksualnim ispadima svog šefa, koji se nije prestajao upucavati njegovim kolegicama, računovođa jedne londonske medijske kompanije dao je otkaz te svim zaposlenicima tvrtke poslao e-mail u kojem je nadređenog optužio za bludničenje u uredu.

Daily Mail javlja da se Kieran Allen na taj potez odlučio jer nakon dvije i pol godine rada u tvrtki više nije mogao podnijeti neprestana omalovažavanja šefa koji je ženama iz ureda svakodnevno upućivao neumjesne lascivne komentare, izvodio ih na piće, a noću se s nekima seksao u dvorani za sastanke.

Njemu je pak nakon obećane povišice i promaknuća blokirao isplatu bonusa na plaću te ga poslao na testiranje sposobnosti. Kada je bio prisiljen otići na bolovanje zbog prevelikog stresa, šef ga je pred svima napao i izvrijeđao. To je bila kap koja je prelila čašu pa je Allen odlučio pokupiti stvari i napustiti ured.

– Ne shvaćam kako netko takav može biti odgovoran za 30 ljudi – kazao je Allen o bivšem nadređenom te objasnio da je e-mail poslao svima da bi ih upozorio i zaštitio od nepoželjnih situacija u budućnosti.

 >>Uredska afera najčešće započinje intimnim e-mailovima

Komentara 1

Avatar MK
MK
12:52 27.09.2012.

...a zar je cure koje su se sa njime navodno seksale u uredu isto optuzio za bludnicenje - ili je njima samo poslao optuznicu protiv svoga sefa?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije