Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavila ih u avionu

Svilene gaćice Elizabete II. na eBayu prodane za 18 tisuća dolara

gaće
23.05.2012.
u 19:47

Gaćice je prodala obitelj playboya iz Miamija koji ih je dobio na dar od prijatelja

Gaćice koje su navodno u jednom trenutku pripadale britanskoj kraljici Elizabeti II. na eBayu su prodane za čak 18 tisuća dolara. Svilene gaćice s ušivenim slovom E na aukciji su bile 10 dana, a privukle su 18 ponuđača.

Ovaj očito jako vrijedan komad donjeg rublja na eBay je postavljen kao dio vlasništva pokojnog baruna Josepha de Bicskea Dobronyija. Playboy iz Miamija gaćice je dobio od prijatelja koji je tvrdio kako ih je pronašao u privatnom zrakoplovu kojim je kraljica 1968. godine išla u Čile.

Dobronyi je preminuo u lipnju prošle godine, a obitelj je gaćice namjeravala prodati putem aukcijskih kuća. No, kako su vlasnici aukcijskih kuća previše brinuli o ugledu britanske kraljice, obitelj se odlučila za najpopularniju internetsku stranicu za aukcije.

Komentara 1

Avatar AntiNazi
AntiNazi
23:48 24.05.2012.

budala nezna sta ce sa parama..! Ja bih tuzio onoga ko bi mi dao gace Glupe Starice , Kraljice Elizabete....! Buduci da ih je Engleskinja nosila te gace, moguce je da moze da kupac da dobije kravlje ludilo, ili nekuu drugu od 1.000 zaraznih bolesti koji imaju englezi..!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije