Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

Svilan u USKOK-u: Napokon sam dobio priliku reći svoju istinu

siniša svilan (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
21.02.2012.
u 14:07

Svilan je u USKOK došao u pratnji odvjetnice, a iskaz je davao sat i pol

– Napokon sam dobio priliku reći svoju istinu – kazao je danas Siniša Svilan, direktor programa Nove TV, nakon što je izašao iz središta USKOK-a.

A tamo je desetak minuta prije 13 sati došao u pratnji odvjetnice Silvane Smodlake, kako bi dao iskaz tužiteljima u slučaju Core Medija. Ispitivanje je potrajalo gotovo sat i pol.

Svilan je navodno od vlasnika Core Medije na ruke primao provizije od 2004. do 2007. Svrha tih provizija bila je da projekti Core Medije prođu na Novoj TV, a USKOK sumnja da je na taj način Svilanu isplaćeno oko 250.000 eura.

Afera Core Media počela je u listopadu lani, kada je uhićen Vladimir Šelebaj Sellier te još pet osoba. Istragu je protiv njih otvorio zagrebački ŽDO, a sumnjiči ih se za zloporabu u gospodarskom poslovanju te izvlačenje novca iz proračuna. Šelebaj je u međuvremenu uz jamčevinu pušten iz pritvora.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar WindFucker
WindFucker
14:22 21.02.2012.

Od škvera preko Glamour Cafea i Nova TV-e do USKOK-a... Uobičajena karijera i poslovni put hrvatskih poduzetnika...

OB
-obrisani-
14:42 21.02.2012.

Odem ja prije 2-3 mjeseca u svoj omiljeni kafić, kad on tamo. Od tada više ne idem u taj kafić, jer ta ekipa sve zagadi svojim prisustvom.

LU
Lujo123
18:59 21.02.2012.

Hajd čoeće pravac Remetinec i da skratimo - ak laže koza ne laže rog - veli narod, a i USKOK bi trebal!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije