Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapad i islam u raskoraku
Povratak na članak

Europske zemlje ubrzano donose zakone kojima se zabranjuju običaji migranata muslimana

Europske zemlje ubrzano donose zakone i propise kojima se zabranjuju burke, ali i cijeli niz običaja koji su migrantima muslimanima uobičajeni

Komentari 8

LI
Lily7
00:48 10.12.2016.

Ja mislim da se Zapadna Europa promijenila zauvijek zbog muslemanske emigracije. Neki dijelovi Londona izgledaju kao Bliski Istok ( pogledajte youtube, Muslim Demonstration in London). Ulice I disko klubovi nisu vise sigurni za zensku populaciju. Toliko bulje da je to zbilja neprijatno, hvataju zenske za ruke, leda, kuk u prolazu ili kad se stoji u redu, prije nego sto ih I vidis. Tokom zadnje godine u Londonu su se zatvorili 5 disko klubova. Lokalni bjeze od tamo gdje oni podu dolaziti. Podzemna zeljeznica je razmatrala uvodenje posebni vagona samo za zene. Dolaze na bazen iako neplivaju, I bulje u zene. Broj sexualni napada raste eksponencijalno. Ja sam cula par puta vicu za zenama, 'how much' (koliko). Vlada ne prica o problemu jer se to smatra racisticki. Zadnji 25 godina of kada je pocela migracija iz muslemanskog svijeta u GB, na tisuce I tisuce malotetnica je bilo planski zavedeno I silovano od strane muslemanski muskaraca. Scenario je bio, grupa njih se dogovori idemo iskoristite Engleske curice. Daju dobro auto njihovom mladicu koji izgleda solidno. Kazu mu zavedi malo ruzniju, ljepse je teze zavesti. On joj kupuje cvijece i alcohol i fin je prema njoj dok nedobije njezino povjerenje. Onda joj ponudi da je upozna sa njegovim prijateljima i rodbinom. Oni joj podu davati heroin i alcohol. Ona postaje ovisna o heroinu, i kad joj dode kriza bjezi iz kuce njima. Oni ju masovno siluju, ponekad koristeci torturu. Roditelji su se zalili policiji i socijalnom servisu, ovi nisu nista napravili da ne bi narusavali medu rasne odnose, To je trajalo gotovo 25 godina dok novinari nisu poceli kopati, kada je prije 2 godine u Engleskoj izbio veliki skandal zbog zataskivanja. Neki su zavrsili u zatvoru.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:16 09.12.2016.

Malo predstave za naivne, SAD je odavno prepustio Europu vehabijama, a osim Orbana i nekolicine, većina političke elite Europe je prihvatila ovaj naum.

VL
KA
Kadjar
02:13 10.12.2016.

Muslimanima u EU treba uvesti reciprocitet, koliko prava imaju kršćani u muslimanskom svijetu toliko će dobiti i oni u kršćanskome svijetu, dakle neće dobiti apsolutno ništa!

VL
AA
aabbcc
16:30 10.12.2016.

Umjesto marama treba kreirati neke šešire pa da bude to moderno.

VL
ST
Startrack
03:29 10.12.2016.

Za crnkinje, latinoamerikanke i balkanke nema problema, mogu ic gdje hoce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.