Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Svijet se mobilizirao zbog invazije na Ukrajinu. Zašto nama nisu tako pomogli tijekom Domovinskog rata?

DPA/Pixsell
16.04.2022. u 20:14

Ne trebamo nikad zaboraviti tekstove koje je pisao Johann Georg Reissmüller u FAZ-u ili urednički komentar NYT-a od 22. studenoga 1991., koji počinje riječima: "Uz Guernicu, Coventry, Staljingrad i Dresden svijet može sada dodati Vukovar i Dubrovnik"

Komentara 32

DU
Deleted user
20:37 16.04.2022.

Kako će ti pomoć kad ti i”tvoj”Budo Lončarodmaže..

NV
novo vriijeme
22:52 16.04.2022.

Zato jer ih zanima sam plin i nafta. Da plinovod ide preko Hrvatske i nama bi pomogli.

TA
tabula
23:43 16.04.2022.

Vidim ovdje gomilu "patriota". Ne vole oni ni Ukrajinu, ali im je dobro došla za slamanje Rusije, što im neće uspjeti. A što nama nisu pomogli? Ne da nam nisu pomogli, nego su nas s planom Z4 htjeli bukvalno uništiti, uveli su nam embargo na oružje da se goloruki borimo, pred BLukom su zaustavili napredovanje HV i HVO pod prijetnjom bombardiranjem. I ja da ih volim i da im vjerujem? Gdje su god došli tu sreće više nije bilo. Čak ih ni ne mrzim, ali daleko im kuća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije